reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

reklama
To prawdaz my tez jechalismy do sklepu od fotelikow, żeby nam do auta dobrali. Niestety nie kazdy pasuje do kazdego samochodu

Generalnie tez chcemy podjechać i przymierzyć, ale pytam bo chcemy zmienić samochód, ale nie wiem czy się uda przed porodem, wiec w najgorszym razie dobrze byłoby gdyby ten fotelik pasował do starego i nowego samochodu.

Dziewczynki mam pytanko.
Waham się co do wózka, bo mam 3 modele, które biorę pod uwagę, ale tylko jeden miałam okazję pomacać w sklepie [emoji6]I dlatego chciałam się dowiedzieć czy może miałyście z nimi styczność i co sądzicie. Chodzi mi konkretnie o:
Maxi cosi zelia
Cotobaby sydney
Kinderkraft moov
Dzięki za wszelkie info. [emoji3]

Kinderkraft to słyszałam od kilku ekspedientow w roznych sklepach z wózkami żeby sobie odpuścić... wyglądają ładnie, spisują się chwile dobrze później do dupy, piszcza, trzeszcza, ulegają szybkim zniszczeniom. Też mi się jakiś model kiedyś podobał, ale sobie odpuscilam. :)

Ja z kinderkrafta kupuje lozeczko dostawne ale to jest 6 miesięcy użytkowania a wózek jednak musi więcej posluzyc. Osobiście moov mi sie nie za bardzo podoba choć bralam pod uwagę bo cena dobra ale po obejrzeniu kilku opinii zrezygnowałam. Maxi cosi kupuje @liczba tylko model troszkę inny to moze Ci opowie jak wrażenia, chyba ze to ten który juz macalas:) o tym trzecim nie slyszalam

Ależ od tych zakupów można się uzależnić. Ja mam praktycznie wszystko od siostry od urodzenia aż do roku, a i tak ciagle kupuję :)
Można można dlatego wczoraj kupilam ostatnie rzeczy dla malej i do lutego nie kupuje więcej ciuszkow. Przenosze sie na odnawianie sypialni:laugh2: muszę kupić farby, meble, dodatki itd wiec zmieniam strony z dziecięcych na IKEA i inne takie:p

reklama
A ma ktoras z Was (albo cos slyszala) Anex Sport?

Ja tez juz ciuszkow nie kupuje dopoki nie zrobie pozadnej listy. Za to po nowym roku na pewno kupimy wozek i reszte "ciezkiego" sprzetu. A w ten weekend moze pomierze pokoj i zaczne planowac przemeblowanie. Dzidzius tak dlugo zwlekal ze zrobilismy sobie z jego pokoiku graciarnie ;)

Do góry