MamusiaDzidziulka
Fanka BB :)
Też planujemy kupić monitor oddechu. Dodatkowo mąż zapowiedział, że przez pierwszt miesiąc będzie stał nad łóżeczkiem non stop ciekawe ile wytrzyma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Blondie moja tak samo, tylko bez pieluszki pod głową.
Widzicie, a ja przy pierwszym dziecku byłam wielu rzeczy nieświadoma i dałam ochraniacz na całą szerokość łóżeczka, plus spało między nami w łóżku. Czyli gorzej być nie mogło. No i nic się nie stało. A teraz się zrobiłam przewrażliwiona i nie będę narażać, jak już wiem że to może stwarzać niebezpieczeństwo... i rozważam monitor oddechu, ale pewnie jeszcze sto razy zmienię zdanie co do niego.
Oj chyba długo wytrzyma. Mojego pierwszego syna "pilnowala" cała rodzina na początku dziadkowie wpatrywali się non stop.Też planujemy kupić monitor oddechu. Dodatkowo mąż zapowiedział, że przez pierwszt miesiąc będzie stał nad łóżeczkiem non stop ciekawe ile wytrzyma
Obstawiam godzinę [emoji23][emoji23]Też planujemy kupić monitor oddechu. Dodatkowo mąż zapowiedział, że przez pierwszt miesiąc będzie stał nad łóżeczkiem non stop ciekawe ile wytrzyma
No mi koleżanka dał ten ochraniacz do łóżeczka. Mówiła, że nie używała, bo to niebezpieczne. Już się go pozbyłam
Dlaczego niebezpieczny ? Ten ochraniach na szczeble ?