N
reklama
patuśka
Fanka BB :)
Właśnie maxi cosi, nie wiem jaki model, jakis z tych najbardziej znanych, na isofixA jaki masz fotelik. Bo maxi cosi na swoje daje 10 lat.
Sliczniaste. A to do wozka jest???Pierwszy zakup przed połówkowy dojdzie dopiero w grudniu ale jakoś miałam ochotę cos nabyć juz dla dzieciątka
N
Natuś_ka
Gość
Myślę ze do wózka dam, na wyjście ze szpitala tez ponoć dobre w opiniach czytalam no i można zrobić otwory na pasy i do fotelika uzywac.
Heda
To masz problem z głowy... gdzieś na początku roku maxi cosi wydali oświadczenie że z ich łupin można korzystać 10 latWłaśnie maxi cosi, nie wiem jaki model, jakis z tych najbardziej znanych, na isofixSliczniaste. A to do wozka jest???
patuśka
Wielkie dzięki:* tak to bym miesiacami zachodzila w gloweTo masz problem z głowy... gdzieś na początku roku maxi cosi wydali oświadczenie że z ich łupin można korzystać 10 lat
MartynaXI
Dziewczyny co do tego allegrowicza Hubiworld jeśli macie cierpliwość czekać na "paczkę 48h" Z pocztexu 2 tygodnie to ok, dla mniej cierpliwych polecam inna formę przesyłki bo to jakaś kpina... paczka leżała w sortowni 2 dni!!! Idzie (nadal) z łodzi chyba przez Moskwę -.- nie lubię takich akcji, bo człowiek się zastanawia czy ta paczka w ogóle dotrze. Wrr
Joannaa24
Ja mam pytanie odnośnie tego sprzedawcy. Czy, jak zamawiacie kilka różnych przedmiotów, to płacicie za przesyłkę tylko raz?Dziewczyny co do tego allegrowicza Hubiworld jeśli macie cierpliwość czekać na "paczkę 48h" Z pocztexu 2 tygodnie to ok, dla mniej cierpliwych polecam inna formę przesyłki bo to jakaś kpina... paczka leżała w sortowni 2 dni!!! Idzie (nadal) z łodzi chyba przez Moskwę -.- nie lubię takich akcji, bo człowiek się zastanawia czy ta paczka w ogóle dotrze. Wrr
I macie jeszcze może kogoś z allegro, kogo można polecić?
Dziewczyny co do tego allegrowicza Hubiworld jeśli macie cierpliwość czekać na "paczkę 48h" Z pocztexu 2 tygodnie to ok, dla mniej cierpliwych polecam inna formę przesyłki bo to jakaś kpina... paczka leżała w sortowni 2 dni!!! Idzie (nadal) z łodzi chyba przez Moskwę -.- nie lubię takich akcji, bo człowiek się zastanawia czy ta paczka w ogóle dotrze. Wrr
o proszę a to ci psikus
nie zamawiałam od niego. najlepiej jak jest opcja śledź paczkę ale nie wiem od czego zależy takie coś, bo raz mam link do monitorowania a raz go nie mam..
jeśli chodzi o tego sprzedawcę chomis_2004 to czas przesyłki był ekspresowy. i to listem ekonomicznym, była opcja śledzenia paczki i doszła po 2 dniach
MartynaXI
Ja mam pytanie odnośnie tego sprzedawcy. Czy, jak zamawiacie kilka różnych przedmiotów, to płacicie za przesyłkę tylko raz?
I macie jeszcze może kogoś z allegro, kogo można polecić?
o proszę a to ci psikus
nie zamawiałam od niego. najlepiej jak jest opcja śledź paczkę ale nie wiem od czego zależy takie coś, bo raz mam link do monitorowania a raz go nie mam..
jeśli chodzi o tego sprzedawcę chomis_2004 to czas przesyłki był ekspresowy. i to listem ekonomicznym, była opcja śledzenia paczki i doszła po 2 dniach
Ja mam wykupiona opcje smart, więc kupujac z takich aukcji nie płacę za przekazy powyżej 40zl.
Mam opcje monitorowania stąd wiem, ze paczka sobie leżała... rozumiem że to do mnie kawał drogi z łodzi na północ wielkopolski, ale bez przesady żeby czekać ponad tydzień... po prostu lepiej wybrać inną opcję dostawy i będzie bajer
reklama
Magdalenams
Byle nie paczkę w ruchu bo też zawalaja sprawę. Nacielam się dwa razy i więcej ta droga nie zamówię. A pocztex 24 działa lepiej niż 48Ja mam wykupiona opcje smart, więc kupujac z takich aukcji nie płacę za przekazy powyżej 40zl.
Mam opcje monitorowania stąd wiem, ze paczka sobie leżała... rozumiem że to do mnie kawał drogi z łodzi na północ wielkopolski, ale bez przesady żeby czekać ponad tydzień... po prostu lepiej wybrać inną opcję dostawy i będzie bajer