Magdalenams
Fanka BB :)
Mój też się urodził 57 cm a w 56 się topil i musiałam dokupić parę sztuk.56 kupuj mniej. Mój starszak urodził się 57 cm więc rozmiar ubranek 56 wypadał na styk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój też się urodził 57 cm a w 56 się topil i musiałam dokupić parę sztuk.56 kupuj mniej. Mój starszak urodził się 57 cm więc rozmiar ubranek 56 wypadał na styk.
Dziewczyny polecały na allegro HubiWorldWitam mamuśki.. tak rzadko tu zaglądam [emoji85] i powiem wam ze czytam i czytam i jestem przerażona bo 25tc już mi leci a ja nie mam jeszcze dosłownie nic!!!
Mam prośbę może o polecenie jakiegoś sklepu internetowego czy allegrowicza gdzie kupię potrzebne rzeczy nie za miliony
Z góry dziękuje
O myślałam że jestem jedyna tutaj ze SzczecinaJa mogę polecić jeżeli jakaś Mama jest z zachodniopomorskiego sklep bebe club. Hurtownia zamyka się i kupowałam wczoraj ciuszki po 5-10zl. Podgrzewacz do butelek i sterylizator w cenach hurtowych (wychodziły ceny jak na allegro)
Dodatkowo kupiłam wózek nawet trochę taniej next avenue i fotelik maxi Cosi z dość fajnymi rabatami na fotkach moje zdobycze
Ja juz mam wózek, najpierw myslalam o wadze, spacerowce itd ale wkoncu kupilam zwykły karex quero z dużą gondolą bo znalazłam u siebie dziewczynę która sprowadza do swojego sklepu tego typu wózki z polski i wyszło mnie to nawet taniej, a o lepszej lżejszej spacerowce pomyśle jeśli ta z zestawu będzie za ciężka razem z dzieckiem. Tych joie naogladalam sie wiele opinii i filmików i naprawdę zachwalają wiec warto by zobaczyć w sklepie na żywo jeśli takie Cie interesują. Wspominałam tez o Jane, ma fajne modele i różne kombinacje wiec tez warto poszukać, dla mnie troszke cenowo odbiegało ale moze Ty cos znajdziesz dla siebie.@Natuś_ka Ty kiedys wspominalas o wozkach joie i easy go ? Zdecydowalas juz ?