reklama
N
Natuś_ka
Gość
Pewnie ze najważniejsze żeby były zdroweTak 32tc... Już wtedy były duże jak na bliźniaki w 32tc... miały po 2200 znajoma rodziła w 37tc i panny miały po 2500...
Niech rosną... byle zdrowe były.
@Biegi93 śliczne ubranka
Heda
Fanka BB :)
Poszalałaś... śliczne ciuszki [emoji7]Zobacz załącznik 925957
I moje ulubione [emoji173]️[emoji173]️
Anacoco
Wow jakie śliczne łowy Skąd te półśpiochy z serduszkami na kolankach?Zobacz załącznik 925952Zobacz załącznik 925953Zobacz załącznik 925954Zobacz załącznik 925955Zobacz załącznik 925956
Ja niestety wszystko musiałam kupić nowe ale już mam bana na zakupy bo i tak chyba nie znosi mi wszystkiego ja mam na razie tylko na 56 i 62
Biegi93
Wow jakie śliczne łowy Skąd te półśpiochy z serduszkami na kolankach?
To akurat z pepco za jakieś śmieszne grosze
5th_avenue
Dziewczyny obcinanie metki? Mam trochę ubranek z ciucholandu i one też mają metki a pierwsze dziecię to nie wiem czy będzie jej to przeszkadzać czy to zależy od dziecka?
Zależy od dziecka. Ja obcinam bo moją córkę podrażnialy i często miała zaczerwienienie, szczególnie te przy szyjce. Zreszta co niektóre są naprawdę duże i denerwujące. Możesz spróbować zostawić ale taki noworodek ma bardzo delikatna skórkę, ewentualnie tylko usunąć w tych ubrankach na pierwsze dni i tych, które maja styczność ze skóra.
Anacoco
Ja będę na pewno obcinała żeby nie drażniło dzidzi i koło szyjki i te z boku co są wszywane.Dziewczyny obcinanie metki? Mam trochę ubranek z ciucholandu i one też mają metki a pierwsze dziecię to nie wiem czy będzie jej to przeszkadzać czy to zależy od dziecka?
reklama
Magdalenams
Mój będzie miał dwa lata przy zmianie łóżeczka ale dlatego że drugi syn w drodze. Gdyby nie to spalby w łóżeczku dopóki by się mieścił.Długo nie, a ile tak mniej więcej? do 2,5 -3roku? czy już nie bardzo
też o takim myślałam z funkcją tapczanika właśnie, tylko ja coś za drogi poszukałam bo ponad 600zł