reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowy zawrót głowy - Zakupy dla maluszków

Ktoś zamawiał z Was na allegro na Swiat____Dziecka ? :) Ciekawi mnie ile się czeka w praktyce na wysyłkę :) Zamowilam paczkę do pracy a pracuje tu do konca lutego i sie martwie czy zdążą :D Podobno chwile sie u nich czeka...

reklama
ja zamawiałam, w listopadzie z tego co pamiętam to przyszło w przeciągu kilku dni. zamawiałam na pocztę :)
brałam u nich organizer na łóżeczko, rożek minky, szczotkę do butelek i materac do kapieli. teraz mam zamówienie ale czekam jeszcze z zatwierdzeniem.
termometr bezdotykowy
ochraniacz na materac
tetre muszę dokupić białą

nie, a co u nich kupiłaś?
ja zamawiałam, w listopadzie z tego co pamiętam to przyszło w przeciągu kilku dni. zamawiałam na pocztę :)
brałam u nich organizer na łóżeczko, rożek minky, szczotkę do butelek i materac do kapieli. teraz mam zamówienie ale czekam jeszcze z zatwierdzeniem.
termometr bezdotykowy
ochraniacz na materac
tetre muszę dokupić białą

Ja kupowalam akurat duzo rzeczy... pieluchy tetrowe biale, kolorowe, bambusowe 30x30, 75x75, muślinowe w 3paku... wszelakie podklady, kompresy, majtki poporodowe, sól fizjologiczną, piankę do przewijania, podpaski, wkladki, patyczki, waciki, cazki+nozyczki, smoczki, pudelko na smoczki, ochraniacze i przescieradla do lozka+wozka+przewijaka, butelkę, szczotkę do butelek.. :D jakas fasolke do karmienia, rozek... termometr bezdotykowy i aspirator do odkurzacza... no majątek tam zostawiłam generalnie :p i mnie to tak ciekawi teraz w ile mi to zorganizują... :>

Ja się tak zmobilizowałem ze zamówiłam już 2 koszule do karmienia, przy okazji szlafroczek dla siebie [emoji6], cała aptekę, wczoraj tez kupiliśmy w promocji akurat fotelik, wanienkę i kilka drobiazgów i..... wychodzi na to ze mi został tylko materac i kocyk jakiś cieplejszy, szok [emoji15]
Z ubranek to jak znam życie to jeszcze cos dokupie, nie ma siły, w każdym sklepie mnie ciągnie na dział dzieciecy [emoji6]

Ja się tak zmobilizowałem ze zamówiłam już 2 koszule do karmienia, przy okazji szlafroczek dla siebie [emoji6], cała aptekę, wczoraj tez kupiliśmy w promocji akurat fotelik, wanienkę i kilka drobiazgów i..... wychodzi na to ze mi został tylko materac i kocyk jakiś cieplejszy, szok [emoji15]
Z ubranek to jak znam życie to jeszcze cos dokupie, nie ma siły, w każdym sklepie mnie ciągnie na dział dzieciecy [emoji6]
Nam zostało czekanie na wózek i łóżeczko - wszystko ma być już u nas w lutym :) A siebie zostawilam na sam koniec... nawet jeszcze nie pomyslalam o ogarnieciu koszul czy stanikow... - są zapisane w mojej wyprawce ale to juz nie kupuje się z taką ekscytacją. Jak pojde do apteki po witamine d, cos na gorączke, octanisept czy tantum rosa dla siebie to juz chyba bede miala wszystko co mała potrzebuje do szczescia... :) No tylko niech ta paczka moja nieszczesna najpierw dojdzie :D I moge rodzic.

Ktoś zamawiał z Was na allegro na Swiat____Dziecka ? :) Ciekawi mnie ile się czeka w praktyce na wysyłkę :) Zamowilam paczkę do pracy a pracuje tu do konca lutego i sie martwie czy zdążą :D Podobno chwile sie u nich czeka...
Na pewno czeka się kilka dni. Ja z HubiWorld czekałam tydzień. A Świat dziecka to pewnie podobnie. Pewnie i u nich coś domówię po za tym są z Rzeszowa to zobaczę jak szybko działają ;)

Na pewno czeka się kilka dni. Ja z HubiWorld czekałam tydzień. A Świat dziecka to pewnie podobnie. Pewnie i u nich coś domówię po za tym są z Rzeszowa to zobaczę jak szybko działają ;)
Oby tylko w dwa tygodnie zdazyli... :D Bo inaczej szefowa sie zdziwi ze mnie juz nie ma a paczki przychodzą... :D :D

reklama
Do góry