reklama
ja zamawiałam, w listopadzie z tego co pamiętam to przyszło w przeciągu kilku dni. zamawiałam na pocztę
brałam u nich organizer na łóżeczko, rożek minky, szczotkę do butelek i materac do kapieli. teraz mam zamówienie ale czekam jeszcze z zatwierdzeniem.
termometr bezdotykowy
ochraniacz na materac
tetre muszę dokupić białą
brałam u nich organizer na łóżeczko, rożek minky, szczotkę do butelek i materac do kapieli. teraz mam zamówienie ale czekam jeszcze z zatwierdzeniem.
termometr bezdotykowy
ochraniacz na materac
adzwojcik
Aktywna w BB
nie, a co u nich kupiłaś?
ja zamawiałam, w listopadzie z tego co pamiętam to przyszło w przeciągu kilku dni. zamawiałam na pocztę
termometr bezdotykowy
ochraniacz na materac
Ja kupowalam akurat duzo rzeczy... pieluchy tetrowe biale, kolorowe, bambusowe 30x30, 75x75, muślinowe w 3paku... wszelakie podklady, kompresy, majtki poporodowe, sól fizjologiczną, piankę do przewijania, podpaski, wkladki, patyczki, waciki, cazki+nozyczki, smoczki, pudelko na smoczki, ochraniacze i przescieradla do lozka+wozka+przewijaka, butelkę, szczotkę do butelek.. jakas fasolke do karmienia, rozek... termometr bezdotykowy i aspirator do odkurzacza... no majątek tam zostawiłam generalnie i mnie to tak ciekawi teraz w ile mi to zorganizują... :>
5th_avenue
Fanka BB :)
Ja się tak zmobilizowałem ze zamówiłam już 2 koszule do karmienia, przy okazji szlafroczek dla siebie [emoji6], cała aptekę, wczoraj tez kupiliśmy w promocji akurat fotelik, wanienkę i kilka drobiazgów i..... wychodzi na to ze mi został tylko materac i kocyk jakiś cieplejszy, szok [emoji15]
Z ubranek to jak znam życie to jeszcze cos dokupie, nie ma siły, w każdym sklepie mnie ciągnie na dział dzieciecy [emoji6]
Z ubranek to jak znam życie to jeszcze cos dokupie, nie ma siły, w każdym sklepie mnie ciągnie na dział dzieciecy [emoji6]
adzwojcik
Aktywna w BB
Nam zostało czekanie na wózek i łóżeczko - wszystko ma być już u nas w lutym A siebie zostawilam na sam koniec... nawet jeszcze nie pomyslalam o ogarnieciu koszul czy stanikow... - są zapisane w mojej wyprawce ale to juz nie kupuje się z taką ekscytacją. Jak pojde do apteki po witamine d, cos na gorączke, octanisept czy tantum rosa dla siebie to juz chyba bede miala wszystko co mała potrzebuje do szczescia... No tylko niech ta paczka moja nieszczesna najpierw dojdzie I moge rodzic.Ja się tak zmobilizowałem ze zamówiłam już 2 koszule do karmienia, przy okazji szlafroczek dla siebie [emoji6], cała aptekę, wczoraj tez kupiliśmy w promocji akurat fotelik, wanienkę i kilka drobiazgów i..... wychodzi na to ze mi został tylko materac i kocyk jakiś cieplejszy, szok [emoji15]
Anacoco
Fanka BB :)
Na pewno czeka się kilka dni. Ja z HubiWorld czekałam tydzień. A Świat dziecka to pewnie podobnie. Pewnie i u nich coś domówię po za tym są z Rzeszowa to zobaczę jak szybko działająKtoś zamawiał z Was na allegro na Swiat____Dziecka ? Ciekawi mnie ile się czeka w praktyce na wysyłkę Zamowilam paczkę do pracy a pracuje tu do konca lutego i sie martwie czy zdążą Podobno chwile sie u nich czeka...
adzwojcik
Aktywna w BB
Oby tylko w dwa tygodnie zdazyli... Bo inaczej szefowa sie zdziwi ze mnie juz nie ma a paczki przychodzą...Na pewno czeka się kilka dni. Ja z HubiWorld czekałam tydzień. A Świat dziecka to pewnie podobnie. Pewnie i u nich coś domówię po za tym są z Rzeszowa to zobaczę jak szybko działają
reklama
Przyjemny był ten wyprawkowy szał w pierwszej ciąży. Powoli myślę o kolejnej i zastanawiam się czy teraz też będzie takie szaleństwo?? Przy okazji podrzucam link do wyprawka-lista rzeczy dla niemowlaka, może komuś się przyda .