reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
A ja szukam smoczka i butelki gdzie dziecko przy piciu się trochę pomęczy tak jak przy karmieniu piersią a nie bez wysiłku. Kiedyś w smoczkach samemu robiło się odpowiednie dziurki a teraz już gotowce są... Z jakiej firmy jest malutka dziurka w smoczku?

Z jedna z mam z BB zaczęłamszyć pościele dziecięce. kotek.jpgpociag.jpggasienica.jpgsamolot.jpgmis.jpgdomki.jpg

Bardzo proszę o opinie o nich w tym miejscu:
https://www.babyboom.pl/forum/sprzedam-f39/oryginalnie-szyta-posciel-dziecieca-65429/#post9670903

Z góry dziękuję;-)

Załączniki

• kotek.jpg
    kotek.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 264
  • pociag.jpg
    pociag.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 234
  • gasienica.jpg
    gasienica.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 217
  • samolot.jpg
    samolot.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 208
  • mis.jpg
    mis.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 190
  • domki.jpg
    domki.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 217
deizzi ja mam z aventa nowe smoki i nie maja w ogole dziurek. wlasnie sama zrobilam takie malutenkie, narazie uzylam tylko raz i mala faktycznie musiala sie niezle naciumkac

Proszę o podpowiedż na co zwrócić uwagę przy zakupie chusty do noszenia??? Bardzo mi się spodobały, wiązanie chyba łatwe (przynajmniej na filmiku) wygodne na pewno. A ten supeł się nie "obluzuje"?? Widizałam chusty elastyczne, tkane, jaka najlepsza? Jaka długość?

reklama
Deizzi elastyczne są bardziej poddatne pod Maluszka ale szybko się wg mnie naciągają, my kupiliśmy tkaną i sprawdza się przy takiej maliznocie, jak i przy starszym niemowlaku. Wszystko zależy też od wiązania, ale jak dobrze ponaciągasz sobie to nic się nie obluzuje. Początki są trudne w wiązaniu ale jak opanujesz jakieś to z zamkniętymi oczami będziesz wiązać :-) W każdym razie nie należy się zrażać, moja po minucie w chuście śpi, dziennie spędza w niej do godziny czasu ale nie w każdy dzień noszę.

Do góry