reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowo ;-)

ja mam nadzieje ze bez laktatora mi sie uda pociagnac. wtedy sie udalo, to moze teraz tez. mam reczny od biedy. a sterylizator przy karmieniu piersia raczej malo przydatny. moja pila z butelki czasem wode, ale nie zawsze, a smoczkow nie chciala

reklama
a ja chcialam wam dac znac, ze wkrotce powstanie sklep internetowy mothercare, przynajmniej mi ulatwil to zycie - najblizszy mam w Bratyslawie :happy:

hej dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze?;-) ufff ale się działo i nadal się dzieje...Mały dał mi popalic, ale powoli wychodzimy na prostą:tak: tfu tfu żeby nie zapeszyć:-) Nie doczytałam co tam naklikałyście podczas mojej nieobecności, widzę, że ostatni temat to laktatory. Ja kupiłam po wyjściu ze szpitala firmy TT, ale chyba nie za dobry. Nim udoiłam tylko 30ml, a ręcznie drugie tyle:baffled: Nie wiem czy tak jest normalnie jest, czy on faktycznie mniej ściągnął. Tak czy inaczej od dzisiaj niestety zakończyłam karmienie piersią. Julek był dokarmiany butelka i potem za Chiny Ludowe nie chciał ssać cycka. Próbowałam mu ściągać, ale pokarmu było coraz mniej. Ostatnio to już było tak, że doiłam te cyce co 3 godziny, żeby na wieczór miał choćby 90ml. Powiedziałam dziś, że dość tego. Ja umęczona, nic wiele zjeść nie mogę, bo dieta, a tam tylko z 90ml. Trudno, nic na siłę. Mam nadzieję, że na butli też w miarę zdrowo wyrośnie:sorry2:
tere fere widzę, że Ty nadal aktywan na forum. Może napiszesz mi, która z dziewczyn już urodziła, co?:confused: a jak tam u Ciebie? Mały grzeczny? śpi? bo mój miał fazy na niespanie po całych dniach, ale teraz jak już się najada, to i przesypia dość dużo w ciągu dnia i w nocy. Co mnie oczywiście bardzo cieszy:tak::-)
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn, tych starych i nowych!!!

Dziewczyny znajomi ciągle pytają co kupić Małej. No i zonk. Bo nie wiem. Ciuchów mamy pod dostatkiem, pieluszek też. Jakieś pomysły?

Lilikasia moze jakies zabawki do wozka cos co sie przywiesza i podczas ruchu np dzwoneczek dzwoni albo jakies grzechotki. Ja wlasnie tego nie kupowalam bo licze ze ktos mi sorezentuje:) jak nie to zakupie pozniej:)

hej dziewczyny!
Pamiętacie mnie jeszcze?;-) ufff ale się działo i nadal się dzieje...Mały dał mi popalic, ale powoli wychodzimy na prostą:tak: tfu tfu żeby nie zapeszyć:-) Nie doczytałam co tam naklikałyście podczas mojej nieobecności, widzę, że ostatni temat to laktatory. Ja kupiłam po wyjściu ze szpitala firmy TT, ale chyba nie za dobry. Nim udoiłam tylko 30ml, a ręcznie drugie tyle:baffled: Nie wiem czy tak jest normalnie jest, czy on faktycznie mniej ściągnął. Tak czy inaczej od dzisiaj niestety zakończyłam karmienie piersią. Julek był dokarmiany butelka i potem za Chiny Ludowe nie chciał ssać cycka. Próbowałam mu ściągać, ale pokarmu było coraz mniej. Ostatnio to już było tak, że doiłam te cyce co 3 godziny, żeby na wieczór miał choćby 90ml. Powiedziałam dziś, że dość tego. Ja umęczona, nic wiele zjeść nie mogę, bo dieta, a tam tylko z 90ml. Trudno, nic na siłę. Mam nadzieję, że na butli też w miarę zdrowo wyrośnie:sorry2:
tere fere widzę, że Ty nadal aktywan na forum. Może napiszesz mi, która z dziewczyn już urodziła, co?:confused: a jak tam u Ciebie? Mały grzeczny? śpi? bo mój miał fazy na niespanie po całych dniach, ale teraz jak już się najada, to i przesypia dość dużo w ciągu dnia i w nocy. Co mnie oczywiście bardzo cieszy:tak::-)
Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn, tych starych i nowych!!!

Zapraszam na liste marcowych maluszków. Twojego Skarba też pozwoliłam sobie dodać :)

Dziewczyny znajomi ciągle pytają co kupić Małej. No i zonk. Bo nie wiem. Ciuchów mamy pod dostatkiem, pieluszek też. Jakieś pomysły?

To zależy od budżetu:
- mata edukacyjna
- karuzela
- niania
- grzechotki
- zawieszki
- kocyk z metryczką
- kosmetyki
- chusteczki mokre (idzie tego od groma my już chyba ósme opakowanie jedziemy)
- Ramka na zdjęcie z możliwością odciśnięcia rączki i stópki po obu stronach
- Album na zdjęcia specjalnie dla Maluszka

lilkasia popieram Deizzi - mata edukacyjna, karuzelka to bardzo przydatne rzeczy. moze Fride do noska, smoczek z termometrem, termometr do wanienki, podgrzewacz do butelek albo smoczki?

reklama
Dziewczyny kochane, zastanawiam się jaki laktator kupić może mi doradzicie??? nie znam się wg na nich i nic o nich nie słyszałam... Wiem tylko jedno, że raczej elektryczny.

Chyba na dobrym wątku napisałam :D

Do góry