reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Ja juz klade smialo mozesz zaczac.
Ethan super obserwuje zabawki. Raz mu grzechocze z jednej strony a po chwili z drugiej a on kreci glowa z prawej na lewa:tak: Czasami uda mu sie reka machnac ale to przez przypadek i sie fajnie dziwi. Laura bawi sie razem z nim

Dezii niestaty nie da sie:-D

Deizzi - kładziesz już na matę maluszka ? Ja tak się zastanawiam kiedy zacząć, ale chyba jeszcze jest za mała ta moja kluska :)

Jeszcze nie bo nie przyszła jeszcze do nas. Jutro ma być dopiero wysłana. Ale na pewno jak przyjdzie to zacznę :) Musisz poobserwować :) Ignaś już wodzi wzrokiem więc sądzę że takie zabawki nad głową mogą mu sie spodobać.

Dzięki Deizzi :)
kurczę pomyliłam Ciebie ze Szczebiotką, to na jej zdjęciu maluszek jest już na macie :p
ale tak jak mówicie to spróbuję ją już położyć, wzrokiem też już wodzi więc może a nóż ją to zainteresuje :)

jako butelkowa mama zakupiłam sterylizator do mikrofalówki aventa i po trudach z wyparzaniem ręcznym - jestem zachwycona!! do kiedy przydałoby się sterylizować te dziecięce akcesoria??

Witam marcowe mamusie, jestem mamą dziewczynki z marca 2012r, mam na sprzedaż zadbane ubranka po córci w rozm 56-68, wszystkie ubranka mam wystawione na aukcji ceny max do 7zł (body 1.99-2.99, bluzeczki,pajacyki 4zł itp.) ubranka takich firm jak Carter's, Next, George itp. Zapraszam do oglądnięcia może którejś mamusi wpadnie coś w oko :))
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
Do góry