reklama
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja juz klade smialo mozesz zaczac.
Ethan super obserwuje zabawki. Raz mu grzechocze z jednej strony a po chwili z drugiej a on kreci glowa z prawej na lewa Czasami uda mu sie reka machnac ale to przez przypadek i sie fajnie dziwi. Laura bawi sie razem z nim
Dezii niestaty nie da sie
Ethan super obserwuje zabawki. Raz mu grzechocze z jednej strony a po chwili z drugiej a on kreci glowa z prawej na lewa Czasami uda mu sie reka machnac ale to przez przypadek i sie fajnie dziwi. Laura bawi sie razem z nim
Dezii niestaty nie da sie
Deizzi
Fanka BB :)
Deizzi - kładziesz już na matę maluszka ? Ja tak się zastanawiam kiedy zacząć, ale chyba jeszcze jest za mała ta moja kluska
Jeszcze nie bo nie przyszła jeszcze do nas. Jutro ma być dopiero wysłana. Ale na pewno jak przyjdzie to zacznę Musisz poobserwować Ignaś już wodzi wzrokiem więc sądzę że takie zabawki nad głową mogą mu sie spodobać.
lastpetunia
Witam marcowe mamusie, jestem mamą dziewczynki z marca 2012r, mam na sprzedaż zadbane ubranka po córci w rozm 56-68, wszystkie ubranka mam wystawione na aukcji ceny max do 7zł (body 1.99-2.99, bluzeczki,pajacyki 4zł itp.) ubranka takich firm jak Carter's, Next, George itp. Zapraszam do oglądnięcia może którejś mamusi wpadnie coś w oko )
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kania78
...
My używamy rossmanowskich i się sprawdzają.Dziewczyny! Pytanie o pieluchy. Stosuje pampersy, czy możecie polecić jakieś inne?
reklama
Królowa_Dramatu
my pampers premium care bo po zielonych miała czerwoną pupę, a te pieluchy są świetne - suche zawsze a pupa zdrowa