reklama
betina79
Fanka BB :)
Katiuszka w nowym na pewno masz w zestawie.
Ala no wlasnie najbardziej na allegro spodobał mi sie JJ COLE. tylko jesli używa sie tego tak krótko to nie wiem czy warto inwestowac az tyle. no chyba ze ze wzgl bezpieczenstwa to jest faktycznie niezbędne.. kurcze pójde jeszcze chyba do kilku sklepów się o to popytac..

Ala no wlasnie najbardziej na allegro spodobał mi sie JJ COLE. tylko jesli używa sie tego tak krótko to nie wiem czy warto inwestowac az tyle. no chyba ze ze wzgl bezpieczenstwa to jest faktycznie niezbędne.. kurcze pójde jeszcze chyba do kilku sklepów się o to popytac..

katiuszka79
hej dziewczyny!!!
sprawdziłam w moim foteliku i macie rację, jest
Gdybyście mi nie powiedzialy o tym, a ja nie sprawdziłabym, to pewnie myślałabym, że nic takiego tam nie ma...jakoś nie zwróciłam uwagi na to wcześniej... No ale spoko jest
Ja myślę, że to jest tylko po to, żeby niemowlakowi za bardzo nie latała główka podczas jazdy
Spokojnie można się obyć bez tego, przecież i tak jest pozapinane w pasy itp. A skoro wychodzą foteliki bez tych wkładek, to widocznie nie są niezbędne.
No tak mi się wydaje...
sprawdziłam w moim foteliku i macie rację, jest

Deizzi
hej dziewczyny!!!
sprawdziłam w moim foteliku i macie rację, jestGdybyście mi nie powiedzialy o tym, a ja nie sprawdziłabym, to pewnie myślałabym, że nic takiego tam nie ma...jakoś nie zwróciłam uwagi na to wcześniej... No ale spoko jest
Ja myślę, że to jest tylko po to, żeby niemowlakowi za bardzo nie latała główka podczas jazdy
Spokojnie można się obyć bez tego, przecież i tak jest pozapinane w pasy itp. A skoro wychodzą foteliki bez tych wkładek, to widocznie nie są niezbędne.
No tak mi się wydaje...
Katiuszka Twój suwaczek dobrze pokazuje? 35/36 tydzień już?
Herbata
katiuszka polecam pampersy, trudno powiedziec ile bedziesz potrzebowala. zalezy ile bedzie wazylo dziecko, ale te najmniejsze na poczatek mysle 3 paczki wystarcza. ja mialam libero, ale w pl nie ma chyba. przedzialowo od 2 do 4 kg uzylam okolo 4 paczek, pozniej mialam od 3 do 6.
betina ja nie mialam wkladki nigdy, nawet nie wiedzialam ze takie cos istnieje
betina ja nie mialam wkladki nigdy, nawet nie wiedzialam ze takie cos istnieje

katiuszka79
nooo....też się dziwię, że to już 35 tydzieńKatiuszka Twój suwaczek dobrze pokazuje? 35/36 tydzień już?

Dzięki Herbata za rady w sprawie pieluch! Kupię po jednej paczce tych najmniejszych z Pampersa i z Huggisa (zaintrygowało mnie to wycięcie na pępek;-)) a później się okaże, które Julkowi spasują.
Herbata
tere fere ja nie posiadam zadnej, dobre pieluchy nie przemekaja. poza tym dziecko na poczatku czesciej robi kupe niz siku wiec bedziesz zmieniala a tyle czesto ze ryzyko przesikania jest znikome. pozniej jak bedzie przesypialo cala noc na jednym pampersie to moze sie przydac, choc ja zakladam pampka o 22, sciagam po 9 rano napompowanego, ale mala sucha. moze 3 razy sie obsikala od urodzenia... bardziej mi sie wydaje ze przy odpieluchowywaniu sie przyda
reklama
Deizzi
Hejka!
Powiedzcie mi, czy wystarczy 1 ceratka pod prześcieradło? W sumie tego się nie pierze, tylko wyciera (jak dziecko się zmoczy), więc chyba może być na początek 1szt, co...????![]()
Ja z Antkiem miałam jedną i mnie tylko denerwowała i jej później już nawet nie używałam. Dla mnie niepotrzebny wydatek.