Betina tylko i wyłącznie elektryczna:/ Polecam medele mi super służyła za pierwszy razem A co do poduszki to mam kojec z motherhood ale on jest średnio wygodny do karmienie maleństwa, więc kupiłam sobie poofi:-) Jest cudownie miękka i ma bardzo dużo dobrych opinii
reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
Kurcze...a ja ani laktatora nie mam...ani poduszki do karminia kupić..nie kupić? sama nie wiem...
ja kupilam laktator elektryczny medeli jest podobno bardzo dobry.
katiuszka w sklepach kosztuje wszedzie ok 130£, ale mi sie udalo wychaczyc na ebay nie uzywana, jeszcze nawet nie rozpakowana za 70£.
czesto jest tak ze po porodzie matki rezygnuja z piersi i decyduja sie na butelki wiec sprzedaja tanio te laktatory. Jak mi z cycem nie wyjdzie to tez ja sprzedam pozniej
co do poduszki to nie wiem czy kupowac, moze sobie zwykla bede podkladac zobacze jeszcze.
katiuszka w sklepach kosztuje wszedzie ok 130£, ale mi sie udalo wychaczyc na ebay nie uzywana, jeszcze nawet nie rozpakowana za 70£.
czesto jest tak ze po porodzie matki rezygnuja z piersi i decyduja sie na butelki wiec sprzedaja tanio te laktatory. Jak mi z cycem nie wyjdzie to tez ja sprzedam pozniej
co do poduszki to nie wiem czy kupowac, moze sobie zwykla bede podkladac zobacze jeszcze.
Deizzi
Deizzi
Kania78
...
Tere Fere ja mam własnie takiego większego rogala, ale nie tej firmy i się zrobił taki zbity, więc do karmienia zakupiłam sobie mniejszy. Te muślinowe są śliczne pieluszki, ja sobie flanelowe jeszcze zakupię bo mam tylko 5.
Deizzi super ciuszki :-)
Deizzi super ciuszki :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Deizzi
Deizzi łądne ciuszki i widze ze juz przygotowane, poprane, poskładane w kosteczke czekają Mnie czeka pranie dopiero gdzies za 2 tyg.. Akurat jak mąż na delegacji będzie to będę miec zajęcie
Ja zawiozłam mamie kilka porcji a ona z miłą chęcią pierze i prasuje bo mówi że się przynajmniej napatrzeć może na to wszystko i tak po kartoniku odbieram i kolejny zawożę.