katiuszka ja tam kupuję pampersy ale w sumie z małą tylko huggies jeszcze próbowałam ale jakieś takie sztywne mi się wydawały więc zostaję przy pampersach. A ten brak wycięcia w 1 jakoś mi nie przeszkadzał. No i jedynek ja kupuję na początek tylko jedną paczkę - najwyżej się dokupi a dzieciaczki różnie rosną i czasem na dwójki szybko się przechodzi - no różnie to bywa.
reklama
ja kupiłam Huggiesy - takie sa teraz fajne zestawy po jakies 17 zł - jest w nich paczka (27 szt) pieluch Newborn 1, do tego paczka mokrych chusteczek i paczka takich bawełnianych ręczniczków... ale to cena hipermarketowa - w hurtowni widziałam ten zestaw ze 36 zł chyba.... kupiłam 2 paczki plus od razu 1 paczke 90 szt. dwójek i na razie mam spokój 
ja jestem bardziej fanka Huggiesów - bo Pampersy mi jakoś tak chemicznie było czuć - ale od czasów Adama już się pewnie wiele zmieniło
do prania ciuszków mam Lovelę w płynie - pewnie gdzies do roku będe młodemu prała oddzielnie od naszych....
ja jestem bardziej fanka Huggiesów - bo Pampersy mi jakoś tak chemicznie było czuć - ale od czasów Adama już się pewnie wiele zmieniło

do prania ciuszków mam Lovelę w płynie - pewnie gdzies do roku będe młodemu prała oddzielnie od naszych....
Madzia_83
Fanka BB :)
Betina79 my w foteliku mieliśmy taką wkładkę ale nie była tylko pod główkę tylko praktycznie pod całe ciałko, używaliśmy jej ok 3 tygodnie, potem Jasiek już był większy i wygodniej mu było bez niej
Co do pieluszek to używaliśmy pierw 1 i to były Huggisy z takim śpiącym maluszkiem na opakowaniu, ale używaliśmy ich krótko. Potem przerzuciliśmy się na rozmiar 2 z pampersa
. W sumie w szpitalu miałam pieluszki z pampersa w rozmiarze 2 i też były ok nawet dla takiego noworodka
Co do pieluszek to używaliśmy pierw 1 i to były Huggisy z takim śpiącym maluszkiem na opakowaniu, ale używaliśmy ich krótko. Potem przerzuciliśmy się na rozmiar 2 z pampersa
reklama
katiuszka79
Fanka BB :)
O!!! znowu jakaś nowość dla mnie...Ja mam nowy fotelik Maxi-Cosi i wiecie co?...nawet nie wiem czy ma jakąś wkładkę. Jutro sprawdzę z ciekawości. A poradźcie, gdyby nie było, to się dokupuje czy można wozić bez tego? ale skoro są takie w sprzedaży, to chyba tak...
A ja dziś zrobiłam prasowanie Julkowych ciuszków i swoich do szpitala. Trochę mi zeszło, bo aż 2 godziny, ale powoli sobie prasowałam, oczywiście na siedząco, w międzyczasie zerkałam po raz któryś tam na "Legalną blondynkę" i takim sposobem mam zrobione pierwsze prasowanie. Jutro kolejne prania...matko...ile tego jeszcze????!!!!;-)
A ja dziś zrobiłam prasowanie Julkowych ciuszków i swoich do szpitala. Trochę mi zeszło, bo aż 2 godziny, ale powoli sobie prasowałam, oczywiście na siedząco, w międzyczasie zerkałam po raz któryś tam na "Legalną blondynkę" i takim sposobem mam zrobione pierwsze prasowanie. Jutro kolejne prania...matko...ile tego jeszcze????!!!!;-)