szczebiotka mam urlop 2 tygodniowy i wybralam sie dzis do mothercare i kupilam te buteli. duzo maja promacji na rozne rzeczy. a ze ja jestem na etapie pisania wyprawki to dostalam oczoplasu ze to i tamto bym juz kupila, ale sie powstrzymalam bo nie dotargalabym wielkich zakupow sama do domu widzialam tez promocje na sterylizatory tez chce kupic w razie czego, musze przejrzec jaki wybrac.
katiuszka ja tez chce cyckiem karmic ale w razie co lepiej miec jakies butelki bo nigdy nie wiadomo. Chce tez kupic pomke elektryczna do odciagania i sterylizator. Mysle ze fajnie byloby odciagac czasem i wyjsc gdzies z mezem, albo napic sie winka. Jak to wszytsko wyjdzie nie mam pojecia. Najwyzej jak nie uzyje tego to sprzedam na ebay
katiuszka ja tez chce cyckiem karmic ale w razie co lepiej miec jakies butelki bo nigdy nie wiadomo. Chce tez kupic pomke elektryczna do odciagania i sterylizator. Mysle ze fajnie byloby odciagac czasem i wyjsc gdzies z mezem, albo napic sie winka. Jak to wszytsko wyjdzie nie mam pojecia. Najwyzej jak nie uzyje tego to sprzedam na ebay