reklama
lilikasia no to kolejna rzecz która wybitnie od maluszka zależy.... Moja Wiki rozmiarowo była takim średniaczkiem bo urodziła się z wagą 3360g i wzrostem 54cm i jakiś miesiąc nosiła te ubranka na 56... Ale są i dzieciaczki które wogóle w nie nie wchodzą...
kiniusia1730
Aniołkowa Mamusia Zuzi
Bratanek mojego M. w ogóle własnie nie wszedł w 56, bo urodził się 63 cm długi 
anka26_x_07
Mama Laury :)
Ja wyprawke kupuje od 62 ale 56 mam po Laurze i pamietam ze krotko je nosila bo ona w sumie duza dziewczyna byla 4020g i 55cm
Ale np moja siostra musiala dupic sobie 3 komplety na 50cm bo jej corka byla mniejsza. I szczerze byly one na chwilke
To zalezy od dziecka, jakie duze sie urodzi i jak szybko bedzie roslo
Kazde dziecko tak jak w brzuszku tak i na zewnatrz ma swoj indywidualny rozwuj
Ale np moja siostra musiala dupic sobie 3 komplety na 50cm bo jej corka byla mniejsza. I szczerze byly one na chwilke

To zalezy od dziecka, jakie duze sie urodzi i jak szybko bedzie roslo

mikowata
:)
Ja mam sporo takich 56 jak i większych, nie marudze go głownie dostaje. No i mama szaleje! Codziennie cos kupuje.
Ostatnio moja znajoma pyta sie czy chce pare ciuszkow dla malucha. Ja na to, ze jak nie duzo to spoko, biore...bo juz mam tego tyle, ze nie mam gdzie chować i ze dzieciak ma wiecej ubran niz moj Maz
pojechałam samochodem do niej i ona mi 2 wielkie pudła znosi plus dwie wielkie torby plus ogromna torbę z pościela do kołyski...
Ostatnio moja znajoma pyta sie czy chce pare ciuszkow dla malucha. Ja na to, ze jak nie duzo to spoko, biore...bo juz mam tego tyle, ze nie mam gdzie chować i ze dzieciak ma wiecej ubran niz moj Maz
Ja mam sporo takich 56 jak i większych, nie marudze go głownie dostaje. No i mama szaleje! Codziennie cos kupuje.
Ostatnio moja znajoma pyta sie czy chce pare ciuszkow dla malucha. Ja na to, ze jak nie duzo to spoko, biore...bo juz mam tego tyle, ze nie mam gdzie chować i ze dzieciak ma wiecej ubran niz moj Mazpojechałam samochodem do niej i ona mi 2 wielkie pudła znosi plus dwie wielkie torby plus ogromna torbę z pościela do kołyski...
dobra znajoma
Ja spodziewam sie pierwszego dzieciątka więc nie mam po nikim to kupuje różne rozmiary
reklama