reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Mój Mąż mówi że mu na mnie ręce opadają bo nie znamy płci a ja WIEM że to dziewczynka i pozwoliłam sobie zakupić pakę 100 szt. ubrań dla małej kobietki na allegro :)

ja używała podgrzewacza do słoiczków...ale nie jeakoś super często a później wrzucałam je do kubka z gorąca wodą bo było szybciej;-) Ale ja karmiłam piersią więc to pewnie też ma znaczenie, że podgrzewacz nie był często używany

betina podgrzewacz z pewnoscia bardziej sie przyda jesli nie bedziesz karmila. ja pierwsze 8 miesiecy uzywalam go tylko wieczorem zeby zrobic kasze ktora bedzie gotowa zaraz po umyciu malej. sloiczki podgrzewalam we wrzatku w garze bo faktycznie szybciej.
szczebiotka chusta jest swietna, ja nie uzywalam przy pierwszym dziecku, ale moze teraz sie skusze.
aniulkas gratulacje ! ladny komplecik. ja piersze co kupilam to skarpetki w samochodziki, choc liczylam na corke ;-)

reklama
Ja jak tylko dowiedzialam sie ze dziewcyznka kupiłam 3 sukieneczki :) dzis do mnie wysyłają. :) mam nadzieje ze lekarz nie zmieni zdania i dobrze wyobserwował co tam jest :)

Widze ze coraz wiekszy szał na kupowanie. Ja kupiłam spodenki zielone i brazowe jeszcze zanim sie nam udało ubranka gromadziłam powoli...a jak mamie pokazalm ile kupiłam to byla zdziwiona ze az tyle i gdzie ja to trzymałam :D
prawie tydzien zajelo mi praniei prasowanie ubranek maluszek ma 2 szuflady z czego z 30 czapeczek w roznych rozmiarach i kolorach :D chociaz podoba mi sie jeszcze jedna z taka duza kokarda :) i chyba kupie. i całą szafke ubranek chyba az do skonczenia roku :D
a wiadomokolejne tez beda kupowane :) Moj kochany słodziak kopie i kopie.

Do góry