reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
ja rozpoczęłam łowy na perełki:-D Więc widzę , że sukienki to norma nie tylko u mnie...choć cały czas się wstrzymuje co by do grudniowych wyprzedaży wytrzymać i wtedy poszaleć:-D

herbata - fajna lista :tak: przyda się ;-)
makunia - śliczny ten sweterek :tak::-) aż bym sama poszła na zakupy po sklepach. Hmmmm może się wybiorę jakoś w tygodniu, tak pochodzić nacieszyć oczy, zobaczyć co jest i w jakich cenach i zajrzę do kilku ciucholandów, choć pierwsze ciuszki takie do szpitala i na pierwszy tydzień wolałabym nie używane, ale zobaczy się :-)

mnie to nie mozna oderwac od sklepowych kolekcji malych ciuszkow... ale jeszcze sie powstrzymuje. w poniedzialek juz nie bede :laugh2:

Ja w ramach poprawy nastroju właśnie zrobiłam pierwsze zakupy dla Zosi:-)
2czesci.jpgallin1.jpgczerwone.jpgsukienka.jpgz kapturkiem.jpg
a przy okazji kupiłam jeszcze Szczepciowi strój na Święta:-)
elf.jpg

a my ze szczęścia że dziewczynka potwierdzona kupiliśmy wózek - używanego implasta drivera ale w idealnym stanie :) trochę ciężki ale dość zwrotny i prosty w obsłudze. Mam nadzieję że będzie nam dobrze służył.
55682227_2_644x461_wozek-gondola-spacerowka-zdjecia.jpg
Szczebiotka ale cudne pajacyki :)

reklama
Do góry