madziaa21
Fanka BB :)
Szczebiotka- zamierzam karmic piersia ale i tak ilosc butelek wydaje mi sie spora ale skoro jest ok to dobrze. Mam juz jedna do mrozenia, ale ogolnie myśle że tyle powinno starczeć. Laktator elektryczny jest dość drogi a jako że ja będę z dzieckiem non stop praktycznie myśle że dam rade na ręcznym. Jak zajdzie potrzeba to najwyżej sie kupi elektryczny ale poki co mysle że zadowole sie takim. A te butelki pozniej jak dziecko np będzie ciut starsze i np będzie piło soczki czy tam cos to też da sie użyć? Mam namysli np 4 miesiace itp czy np smoczki wymienic z tych mini na stopien wyżej
Łóżeczko tez mi sie wlasnie podoba ale tak to jest ze mną że mam obawy przed tym że zamowie a okaże sie szajsem. Najlepiej jak moge zobaczyć , dotknąć i wtedy moge kupować także nad łóżeczkiem sie zastanowie.
Łóżeczko tez mi sie wlasnie podoba ale tak to jest ze mną że mam obawy przed tym że zamowie a okaże sie szajsem. Najlepiej jak moge zobaczyć , dotknąć i wtedy moge kupować także nad łóżeczkiem sie zastanowie.