reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

ja butelkę ma jedną z nowej serii aventa i tylko dlatego, że dostałam ją do testowania:-) Nie zamierza upować bo liczę na to, że córa będzie na piersi tak więc przez pierwsze pół roku takie akcesoria są mi zbędne:-)

Jeżeli chodzi o laktator to ja polecam mendelę elektryczną...jak widziałam męczące się dziewczyny z ręcznymi to nawet odechciało mi się tego kiedykolwiek próbować. Muszę kupić torebki na pokarm ale jakoś ciągle mi nie po drodze do hurtowni dziecięcej...

reklama
Kobietki, zwłaszcza te które mają doświadczenie z chustowaniem, co powiecie o tym:
Buy your Caboo Carrier Jungle Vibe reviews from Kiddicare Baby Front Carriers| Online baby shop | Nursery Equipment

cena trochę wysoka ale akurat mam kupon do zrealizowania, a powiem szczerze że zabawa z wiązaniem mnie trochę przeraża, natomiast obejrzałam sobie ten filmik, który jest na stronie i wydaje mi się, że zasada dokładnie taka sama jak przy tradycyjnej chuście tylko o wiele mniej "zabawy"
Możecie się wypowiedzieć?

Kobietki, zwłaszcza te które mają doświadczenie z chustowaniem, co powiecie o tym:
Buy your Caboo Carrier Jungle Vibe reviews from Kiddicare Baby Front Carriers| Online baby shop | Nursery Equipment

cena trochę wysoka ale akurat mam kupon do zrealizowania, a powiem szczerze że zabawa z wiązaniem mnie trochę przeraża, natomiast obejrzałam sobie ten filmik, który jest na stronie i wydaje mi się, że zasada dokładnie taka sama jak przy tradycyjnej chuście tylko o wiele mniej "zabawy"
Możecie się wypowiedzieć?
Szczebiotka powiem Ci, że całkiem fajnie to wygląda, zwłaszcza to rozłożenie na plecach równomierne, z chustą ciężko tak ale jak się dojdzie do wprawy to i takie wiązania nie są straszne.

Szczebiotka na pewno będziesz to miała lepsze niż przy wiązaniu chusty. Znaczy ja tam nie narzekam. Betina bardzo szybko się sama nauczyłam i cieszę się, że mam jeszcze te 2 chusty. Na pewno się przydadzą :-)

Ja miałam nosidełko i chyba dwa razy użyłam:eek:
Do chusty nikt mnie nie namówi, zreszta z moim kręosłupem noszenie nie jest wskazane.
Laura nie lubiała być noszona na rekach wobec tego było mi to zbędne ale jak bedzie teraz to sie okarze.
U nas leżaczek był niezastąpiony, oj jak ona lubiała tam leżeć i patrzeć dookoła. Miała taką kurke przy leżaku która bardzo ja interesowałą a z czasem lądowała w buzi:-D

Szczebiotka uważam, że chusta super:tak: ja mam kółkową i nie za często z niej korzystałam, ale były momenty jak np przy ząbkowaniu, że nie dałabym rady bez niej.

aniulkas gratulacje! :-) i ubranka śliczne

reklama
Do góry