reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Gnagna masz całkowitą rację:-) ja idę na kompromis sama z sobą:-D tzn meble i dodatki typu bujak czy fotelik, jasne i z minimalną ilością ozdób ale za to kolorowe naklejki typu "kubuś puchatek" na pół ściany a nad łóżeczkiem gwiazdki i Aniołki, dla przykładu, ostatni pokoik Szczepka wyglądał tak:
DSC_0537.jpgDSC_0535.jpgDSC_0536.jpg

banankowa znalazłam tam fajne mebelki ehhhh ja lubie proste bez zbednych dodatków. O gustach sie nie dyskutuje:tak:
Ja tak jak kociatka polecam kopertowki , najwygodniejsze do założenia i dziecko nie placze, Kaftaniki lipa, tera ich tez nie zakupie, spiochy jak najbardziej :tak:rozpinane w kroku bardzo praktyczne:tak:

Witajcie drogie koleżanki!!!
jesli poszukujecie kombinezonka na zime / nowego spiworka / ubranek,zapraszam!!!!
mam do sprzedania dwa sliczne kombinezony po mojej córeczce (pasuja i do chłopczyka i do dziewczynki) na chrzest tez sie super nadają!!!!

Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

dla kolezanek z bb oferuje 10% rabatu-wystarczy,ze po zakończeniu aukcji napiszesz do mnie na maila,ze jestes z bb i podasz swój nick!!!!!!

zapraszam serdecznie!!!!

bede równiez wystawiac ubranka dla maluszkow!!!!!

no i wkoncu wystawie ubrania ciążowe-jesli czegos potrzebujecie-piszcie-miałam tyle ubran z usa ze niektórych nie zalozylam a ni razu!!!zwłaszcza przeróżnych tuniczek/sukieneczek...-zagladajcie,bede je na dniach wystawiac!!!!!

Szczebiotka fajny pokoik miał synek ;-) Coś takiego własnie mi sie podoba, nie zawalone mebelkami i dużo kolorowych ozdobników żeby nie było nudno.

Mam do was pytanie też bo sama kiepsko sie orientuje a może wy coś doradzicie, rozglądam się powoli za wyprawką i znalazłam taki zestaw ZESTAW STARTOWY LAKTATOR ISIS BUTELKA AVENT 7 (2727611207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. wcześniej planowałam kupić ten zestaw w uk ale jest dwa razy droższy , ogólnie mi sie podoba ale nie wiem czy jest przydatny i czy nadaje sie dla noworodka i do jakiego wieku mozna go używać . Także jak któraś z was będzie chciała co nieco napisać o tym zestawie to sie uciesze :-)

A i znalazłam jeszcze łóżeczko, CUDNE ŁÓŻECZKO BIAŁE Z SZUFLADĄ + GRATIS (2739300895) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. też ciężko mi o opinię bo ja serio jestem ciemna w tych tematach

Madziaa ja mam dokładnie taki zestaw, z pojemniczakmi do przechowywania mleka dodatkowo i u nas się sprawdził ale 1. jeśli zamierzasz karmić piersią bo w przeciwnym razie doradzała bym zakup większej ilości butek 2.nie zamiarzasz dużo pokarmu odciągać, ja odciągałam minimalne ilości tylko wtedy jak czułam, że mi się zastoje robią no i troszkę na początku, żeby pobudzić bardziej laktację, bo aptetyt u dziecka rośnie skokowo, jeśli masz zamiar używać laktatora często bo np będziesz chciała przechowywać na zapas gdy np zostawiasz dziecko z kimś to radziałabym zakup laktatora elektrycznego.
Łóżeczko śliczne!:-)

Madzia łóżeczko jest super, a co do laktatora to z córą miałam ręczny, odciągałam jak już musiałam, nigdy nie mroziłam i butelek to miałam tylko dwie, więc się zastanów.

reklama
betina79 mi się najbardziej ten pierwszy pokoik podoba. kolorowo i radośnie i zarówno dla Chłopca jak i Dziewczynki

madziaa21 osobiście bym odradzała ten laktator. mam go wypróbowany i żadna rewelacja. lepiej medeli kup. co do butelek aventu to są super, ale jak będziesz karmić piersią to na początek nawet i jedna Ci wystarczy

Do góry