reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

Patrycja no o tamtejszych szpitalach to nie mam zielonego pojęcia :D:p, co do łóżeczka to także słyszałam, że jest dość słabe. Miałam się pytać czy wiesz już jaką płeć ma Twoja fasoleczka :) no i czy już daje się poczuć? :)

reklama
Patrycja zgadzam się z Kaso a propos łóżeczka, my oglądaliśmy i łóżeczko i przewijak z tej serii, przewijak starsznie malutki a wszystko wykonane tak, że bałabym się dziecko w tym połóżyć, my zdecydowaliśmy się na serię Gullivero i jestem bardzo zadowolona, łóżeczko właśnie zostało przerobione na tapczanik (można zdjąć przednią ściankę) tak więc "rośnie" z Synkiem i na pewno posłuży dla kolejnego Maluszka

Patrycja - Ja byłam wczoraj u ginekologa ale niestety nie wiadomo co we mnie rośnie. Od wczoraj mi się wydaje, że zaczynam czuc tego maluszka co we mnie rośnie :) chyba że się mylę :p
Daj znac czy to drugi chłopak, mi swoją drogą wydaje się że tym razem będzie synuś ale możliwe, że się myle :))
Pozdrawiam:tak:

zaczelam kolkcjonowac ciuszki:)rzuczm kilka fotek ale to nnie wszystko:)
11102012242.jpg11102012244.jpg11102012246.jpg11102012243.jpg11102012245.jpg

trzy ostatnie rzeczy dostalam wiecie od kogo?od mojego bylego meza. dzis sie z nim widzilalam bo mial listy dla mnie.chwile sie widzielismy a on mi wyciaga ciuszki dla dziecka w smyku kupowal. wiec podziekowalam i wzielam

reklama
Do góry