reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowo ;-)

Patrycja no o tamtejszych szpitalach to nie mam zielonego pojęcia :D:p, co do łóżeczka to także słyszałam, że jest dość słabe. Miałam się pytać czy wiesz już jaką płeć ma Twoja fasoleczka :) no i czy już daje się poczuć? :)

reklama
Patrycja zgadzam się z Kaso a propos łóżeczka, my oglądaliśmy i łóżeczko i przewijak z tej serii, przewijak starsznie malutki a wszystko wykonane tak, że bałabym się dziecko w tym połóżyć, my zdecydowaliśmy się na serię Gullivero i jestem bardzo zadowolona, łóżeczko właśnie zostało przerobione na tapczanik (można zdjąć przednią ściankę) tak więc "rośnie" z Synkiem i na pewno posłuży dla kolejnego Maluszka

Patrycja - Ja byłam wczoraj u ginekologa ale niestety nie wiadomo co we mnie rośnie. Od wczoraj mi się wydaje, że zaczynam czuc tego maluszka co we mnie rośnie :) chyba że się mylę :p
Daj znac czy to drugi chłopak, mi swoją drogą wydaje się że tym razem będzie synuś ale możliwe, że się myle :))
Pozdrawiam:tak:

zaczelam kolkcjonowac ciuszki:)rzuczm kilka fotek ale to nnie wszystko:)
11102012242.jpg11102012244.jpg11102012246.jpg11102012243.jpg11102012245.jpg

trzy ostatnie rzeczy dostalam wiecie od kogo?od mojego bylego meza. dzis sie z nim widzilalam bo mial listy dla mnie.chwile sie widzielismy a on mi wyciaga ciuszki dla dziecka w smyku kupowal. wiec podziekowalam i wzielam

reklama
Do góry