reklama
Deizzi
Fanka BB :)
JA nakładki mam jakieś ale nie wiem jakie z Antkiem mąż w aptece kupił jakieś i też nie wiem jakie. Tamte były twardsze ale nam odpowiadały te znowu są takie delikatne, cieniutkie, żelowe... wypróbuje byle jakie byle tylko były. I na pewno już od pierwszego dnia zacznę tak karmić.
Ja jutro drugą część tapicerki do wózka piorę. I biorę się za składanie tych elementów (damy radę????). Następnie 7 lub 8 lutego prasuje pościel do łóżeczka i rozkładam wszystko. Później biorę się za układanie rzeczy w swojej szafie bo niezły bałagan się zrobił, gruntowne sprzątanie od kolejnego poniedziałku i później szpital
A moje nosidełko ma taki fajniutki śpiworek dla dziecka. więc rezygnuje z kombinezonu i zakładam Maluszkowi na wyście ze szpitala kurteczę na górę, nóżki do śpiworka i powinno być super
Zresztą za 3 tygdonie wiosna ma już być w Polsce to też spacery zapowiadają się nam świetne
Ja jutro drugą część tapicerki do wózka piorę. I biorę się za składanie tych elementów (damy radę????). Następnie 7 lub 8 lutego prasuje pościel do łóżeczka i rozkładam wszystko. Później biorę się za układanie rzeczy w swojej szafie bo niezły bałagan się zrobił, gruntowne sprzątanie od kolejnego poniedziałku i później szpital
A moje nosidełko ma taki fajniutki śpiworek dla dziecka. więc rezygnuje z kombinezonu i zakładam Maluszkowi na wyście ze szpitala kurteczę na górę, nóżki do śpiworka i powinno być super
Zresztą za 3 tygdonie wiosna ma już być w Polsce to też spacery zapowiadają się nam świetne
Monisia-1980
ja sie zastanawiam jak mam wybrac rozmiar. bo sa rozne.
Zależy jakie masz sutki z natury.Ja miałam te większe ale są kobiety z maleńkimi sutkami.
basiatoja-polecam bezapelacyjnie Avent-są mieciutkie i najbardziej przypominają natualne sutki.
A na zakrwawione sutki polecam Bepanthen-nie trzeba go za każdym razem zmywać,jest bezpieczny.
deizzy-konkretna robota przed Tobą;-)
Też słyszałam że ma być ciepła wiosna więc kombinezon zimowy...-też zrezygnowałam.Kupiłam taki specjalny rożek do fotelika z Glucka.Chyba wystarczy;-)
kociatka
Deizzi, chyba masz racje z ta pogoda - moje koty zaczynaja gubic futro, w Tatrach podobno zeruja juz niedzwiedzie. Zima nie powinna trwac dlugo:-) Mam spiworek, ale kupilam tez kombinezonik dla noworodka - za cale 22,5 zl z przesylka (uzywany, stan idealny po prostu), wiec nawet na wyjscie wystarczy jak sie zalozy. Potem moze dziec sobie wyrastac, bedziemy ladowac do spiworka.
Oj, mogłaby przyjść już wiosna, byle tylko pod koniec marca znowu śniegiem nas nie zasypało .
Do mnie dotarła dziś paczka z kosmetykami dla maluszka - zdecydowałam się na Ziajkę (płyn do kąpieli i maść pośladkowa) oraz mleczko Nivea, bo Ziaja mleczka od pierwszych dni chyba nie posiada (przynajmniej ja nie mogłam znaleźć). Kupiłam Bepanthen, szczoteczkę do włosków i dwa okrycia kąpielowe BabyOno. Bardzo fajna bawełenka, tylko niestety haft na kapturku jest nieco sztywny i nie jestem przekonana, czy będzie odpowiedni na delikatną główkę noworodka...
Z większych rzeczy zostały mi jeszcze łóżeczko z materacykiem + pościel i fotelik samochodowy. Ale myślę, że w ciągu najbliższego tygodnia będzie komplet niezbędników. A reszta drobiazgów to jedna wizyta w aptece i Rossmanie.
Do mnie dotarła dziś paczka z kosmetykami dla maluszka - zdecydowałam się na Ziajkę (płyn do kąpieli i maść pośladkowa) oraz mleczko Nivea, bo Ziaja mleczka od pierwszych dni chyba nie posiada (przynajmniej ja nie mogłam znaleźć). Kupiłam Bepanthen, szczoteczkę do włosków i dwa okrycia kąpielowe BabyOno. Bardzo fajna bawełenka, tylko niestety haft na kapturku jest nieco sztywny i nie jestem przekonana, czy będzie odpowiedni na delikatną główkę noworodka...
Z większych rzeczy zostały mi jeszcze łóżeczko z materacykiem + pościel i fotelik samochodowy. Ale myślę, że w ciągu najbliższego tygodnia będzie komplet niezbędników. A reszta drobiazgów to jedna wizyta w aptece i Rossmanie.
Ostatnia edycja:
trytytka
ja okrycia i kocyk jeden kupowałam z tej firmy - jestem super zadowolona. Można podejść i w Smyku pomacać bo tam są te produkty ale na allegro taniej
Okrycie kąpielowe BOBAS MIKROFIBRA NOWY WZÓR (2971132719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nie od tego sprzedającego ale daje dla przykładu
Okrycie kąpielowe BOBAS MIKROFIBRA NOWY WZÓR (2971132719) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko nie od tego sprzedającego ale daje dla przykładu
Trytytka bardzo fajny ten kapturek ja dostalam 2 szt. od kuzynki, jeden grubszy, a drugi cieńszy, nic nie zniszczone. Ale jak je wyprałam to są dosyć szorstkie i sama nie wiem czy mogą być...
Makuniu teraz to już pójdzie z górki z zakupami U mnie podobnie,kilka rzeczy do kupienia,ale w razie co to mężuś zawsze może podjechać i kupić.
Makuniu teraz to już pójdzie z górki z zakupami U mnie podobnie,kilka rzeczy do kupienia,ale w razie co to mężuś zawsze może podjechać i kupić.
reklama