reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi. No właśnie ten fotelik jest rzadko wybierany, m.in. ze względu na cenę i ogromną popularność mniej więcej podobnego w cenie maxi cosi - dlatego cierpię na niedobór opinii ;))
Mąż w końcu zamówił ten fotelik - pewnie w ciągu kilku dni do nas dotrze i będę mogła powiedzieć coś więcej.

Ja też mam taki fotelik jak kania i potwierdzam-rewelacja!

odnośnie fotelików dla noworodków-niby nie można w nich długo trzymać dzidzi ale jak się wybieramy na wczasy to chcąc nie chcąc kilka godzin musi tam przesiedzieć.Ode mnie czy w góry czy nad morze jest po równo.Samochodem kilka godzin,z dzieckiem robi sie przerwy i średnio wychodzi 8h w podróży.

Jesli chodzi o wanienki to najpierw przy pierwszej córce kupiłam taką z bajerami na stojaku ,zgrabna,niedużą i o kant dupy ją potłuc.Na dnie były jakieś wyżłobienia że noworodek na krzywiźnie leżał,dopiero od znajomych pożyczyliśmy zwykłą foczke.
A teraz od razu zakupilam taka za 21zl na allegro.

Dzięki, czyli nie będę raczej kupować tych niemowlęcych patyczków, mam zwykłe i to wystarczy;-)

Mój M kupił dziś wózek mutsy 4 rider. Już mam z bańki.:-) W komplecie z fotelikiem maxi cosi cabrio, czyli spoko. Kolor beżowy, kawa z mlekiem raczej. Jest też w komplecie torba, dodatkowy koszyk, siatka, parasolka, śpiworek i inne duperele. Jeszcze tylko bazę musi kupić...:tak:

tere fere kupujecie baze? kurcze zastanawialam sie nad tym i wkoncu odpusciliśmy ale na pewno to poprawia bezpieczenstwo maluszka i wygode rodziców :)

zastanawiam sie czy dokupic sobie torbe xlandera do wozka. nie wiem czy to potrzebne czy ten koszyk na dole wystarcza.. hm.. chyba sie wstrzymam na razie, najwyzej z czasem dokupimy..

betina poczekaj z torbą, zawsze możesz dokupić. Nam dodali do kompletu. Nauczyliśmy się targować nawet w sklepach...ihihihihihi, ale bazę to myślimy żeby kupić, choć jak będzie nie wiem. ;-) W sumie dużo nie jeżdżę autem, ale i tak się przyda na dłużej przecież... no nie wiem.

Czym się różnia pampersy sensitive od tych zwykłych zielonych? warto przepłacać? bo chyba te sensitive chyba sa droższe nie?

reklama
Do góry