reklama
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi. No właśnie ten fotelik jest rzadko wybierany, m.in. ze względu na cenę i ogromną popularność mniej więcej podobnego w cenie maxi cosi - dlatego cierpię na niedobór opinii )
Mąż w końcu zamówił ten fotelik - pewnie w ciągu kilku dni do nas dotrze i będę mogła powiedzieć coś więcej.
Mąż w końcu zamówił ten fotelik - pewnie w ciągu kilku dni do nas dotrze i będę mogła powiedzieć coś więcej.
Monisia-1980
Fanka BB :)
Ja też mam taki fotelik jak kania i potwierdzam-rewelacja!
odnośnie fotelików dla noworodków-niby nie można w nich długo trzymać dzidzi ale jak się wybieramy na wczasy to chcąc nie chcąc kilka godzin musi tam przesiedzieć.Ode mnie czy w góry czy nad morze jest po równo.Samochodem kilka godzin,z dzieckiem robi sie przerwy i średnio wychodzi 8h w podróży.
Jesli chodzi o wanienki to najpierw przy pierwszej córce kupiłam taką z bajerami na stojaku ,zgrabna,niedużą i o kant dupy ją potłuc.Na dnie były jakieś wyżłobienia że noworodek na krzywiźnie leżał,dopiero od znajomych pożyczyliśmy zwykłą foczke.
A teraz od razu zakupilam taka za 21zl na allegro.
odnośnie fotelików dla noworodków-niby nie można w nich długo trzymać dzidzi ale jak się wybieramy na wczasy to chcąc nie chcąc kilka godzin musi tam przesiedzieć.Ode mnie czy w góry czy nad morze jest po równo.Samochodem kilka godzin,z dzieckiem robi sie przerwy i średnio wychodzi 8h w podróży.
Jesli chodzi o wanienki to najpierw przy pierwszej córce kupiłam taką z bajerami na stojaku ,zgrabna,niedużą i o kant dupy ją potłuc.Na dnie były jakieś wyżłobienia że noworodek na krzywiźnie leżał,dopiero od znajomych pożyczyliśmy zwykłą foczke.
A teraz od razu zakupilam taka za 21zl na allegro.
Dzięki, czyli nie będę raczej kupować tych niemowlęcych patyczków, mam zwykłe i to wystarczy;-)
Mój M kupił dziś wózek mutsy 4 rider. Już mam z bańki.:-) W komplecie z fotelikiem maxi cosi cabrio, czyli spoko. Kolor beżowy, kawa z mlekiem raczej. Jest też w komplecie torba, dodatkowy koszyk, siatka, parasolka, śpiworek i inne duperele. Jeszcze tylko bazę musi kupić...
Mój M kupił dziś wózek mutsy 4 rider. Już mam z bańki.:-) W komplecie z fotelikiem maxi cosi cabrio, czyli spoko. Kolor beżowy, kawa z mlekiem raczej. Jest też w komplecie torba, dodatkowy koszyk, siatka, parasolka, śpiworek i inne duperele. Jeszcze tylko bazę musi kupić...
betina79
tere fere kupujecie baze? kurcze zastanawialam sie nad tym i wkoncu odpusciliśmy ale na pewno to poprawia bezpieczenstwo maluszka i wygode rodziców
zastanawiam sie czy dokupic sobie torbe xlandera do wozka. nie wiem czy to potrzebne czy ten koszyk na dole wystarcza.. hm.. chyba sie wstrzymam na razie, najwyzej z czasem dokupimy..
zastanawiam sie czy dokupic sobie torbe xlandera do wozka. nie wiem czy to potrzebne czy ten koszyk na dole wystarcza.. hm.. chyba sie wstrzymam na razie, najwyzej z czasem dokupimy..
betina poczekaj z torbą, zawsze możesz dokupić. Nam dodali do kompletu. Nauczyliśmy się targować nawet w sklepach...ihihihihihi, ale bazę to myślimy żeby kupić, choć jak będzie nie wiem. ;-) W sumie dużo nie jeżdżę autem, ale i tak się przyda na dłużej przecież... no nie wiem.
gosha_88
reklama
Kania78
...
Jak dla mnie tylko ceną.Czym się różnia pampersy sensitive od tych zwykłych zielonych? warto przepłacać? bo chyba te sensitive chyba sa droższe nie?