NomiMalone
Fanka BB :)
ja tez kupiłam 10 tetrowych i mam 5 flanelowych , te flanelowe jakby sie uprzeć to nawet jako mini kocyk sie przydadzą w okresie letnim. Maja śliczne wzorki i są bardzo miękkie :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mikowata-to prawda z tą pieluchą tetrową.Wkłada sie ja po to aby dzidzi nie ślizgało się po waniencce.No i niektórzy(np ja)okrywają maleństwo drugą tetrówką na brzuszku zeby trzymało temperatur ę na ciele malca.
A ile kupujecie pieluch tetrowych?
Dziewczyny, dzieki za odpowiedzi! Pieluchy tetrowe i tak kupuje (zawsze sie do czekogs przydadzą), ale jakos zupełnie nie wiedziałam po co one do kąpieli
A sluchajcie, czy któraś z was miała do czynienia z koszem na zużyte pieluszki np firmy tommee tippee? Warto kupować czy to w ogole bez sensu. Ja jestem raczej zdania, ze to troche bez sensu. Aczkolwiek z drugiej strony miło nie przejmować sie w srodku nocy utylizacja pieluszki i jej smrodkiem.