katiuszka79
Fanka BB :)
tere fere ooo!!! to fajny będzie ten pokoik czekamy na fotki...Ja niestety nie poszalałam, bo to mieszkanie tutaj, to nie jest nasze, tylko wynajmujemy, to nie chcielismy bardzo w nie inwestować. Mój M. nie może przeżyć, że tam w Polsce mamy tyle pokoi do urządzania, on by zrobił super wypasiony pokoik dla Młodego...a tak...no ale nie jest źle. Szczerze, to myślałam, że gorzej to wyjdzie, a tak to jest kolorowo, dziecinnie. Dziś poprzestawiałam kolejny raz i chyba tak już zostanie. Powyciągałam wszystko z mojej przepastnej szafy, kilka rzeczy się na nowo "odnalazło";-) Wszystko gotowe...zostało tylko pościelenie w łóżeczku, ale chyba jeszcze się wstrzymam, zakurzyć się może, nie?
Aaa poradzcie mi...po kolejnym przestawieniu mebli, łóżeczko teraz stoi na ścianie, gdzie jest grzejnik...Może wytłumaczę to tak, to łóżeczko jest wielkie, bo z niego później robi się dziecięce łóżko, no i dotyka tego grzejnika tylko dwoma szczebelkami w nogach...Myślicie, że może tak stać? czy lepiej dalej od grzejnika...już sama nie wiem...Teraz jest najlepszy układ, ale jak trzeba będzie, to się na okres grzewczy zmieni i tyle...
Aaa poradzcie mi...po kolejnym przestawieniu mebli, łóżeczko teraz stoi na ścianie, gdzie jest grzejnik...Może wytłumaczę to tak, to łóżeczko jest wielkie, bo z niego później robi się dziecięce łóżko, no i dotyka tego grzejnika tylko dwoma szczebelkami w nogach...Myślicie, że może tak stać? czy lepiej dalej od grzejnika...już sama nie wiem...Teraz jest najlepszy układ, ale jak trzeba będzie, to się na okres grzewczy zmieni i tyle...