reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowo ;-)

reklama
Basieniak boski ten Twój leżaczek!!!!:-) normalnie zakochałam się, gdybym mieszkała w PL zaproponowałabym, że go odkupię mimo, że mam jeden...dawno mnie nic tak nie urzekło

Kociatka pod Twoim postem o karmieniu mogłabym się podpisać rękami i nogami i jeszcze pupą przypieczętować:-D:-)

dzisiaj przyszły do mnie 3 ważne paczki/przesyłki. Wszelkie kosmetyki, pampersy, pieluchy, prześcieradła itd itd , no i łóżeczko. Już jest rozłożone , sprawdzone czy wszystko w nim pasuje, niczego nie brakuje, podoba się bardzo :tak:
jak przyjdzie paczka z koszulami do szpitala i stanikami to torbę do szpitala mogę pakować (chodzi o to , że już wszystko mam) .
teraz pozostanie pranie i prasowanie . A dla mojego mężusia mały pokoik.

a ja glupia mialam nadzieje ze cycki mi troche zmaleja podczas karmienia. przed ciaza mialam ladne duze A, czasem B. Teraz ogromne D i nie lubie ich w przeciwienstwie do meza:). Wolalabym miec mniejsze bo ciezko mi dzwigac takie balasty i nie zmieszcze sie w zadne stare bluzeczko po ciazy z takimi cyckami:)

wydałam 450 zł na biustonosze do karmienia i teraz sobie myślę, że biust się jeszcze powiększy podczas karmienia więc będę musiała kupić nowe :/ Chyba by mnie szlag nie trafił pochodzę w nich teraz by choć trochę się zamortyzowały ;) (choć 2 są na fiszbinie i w ciąży mi ona strasznie przeszkadza bo mam brzuch dość wysoko).

Dziękuję za rady w sprawie leżaczków. Na pewno sobie sprawię. Chciałabym jednak by zamiast wibracji same się bujały. A do tego nie zajmowały dużo miejsca.

Królowa właśnie dlatego czekam z zakupem biustonoszy do karmienia (kupuje zwykłe) żeby sie nie okazało że małe będą- podobno to jest +jeden rozmiar od tego w 9 miesiącu ale zobaczymy!!

Co do mat - mam dwie, ale obie dostałam także nawet nie wiem co to:p
a co do bujaczka to te wibracje takie nie naturalne mi się wydają natomiast na huśtawkę się skusiłam taką - od razu mówię że opinię wydam jak mi się dziecko narodzi i będziemy testować:p

BRIGHT STARTS - HUŚTAWKA PTASZEK - do11kg (2937562264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wizualnie śliczna:)

Biust na początku karmienia miałam kolosalny, ale po unormowaniu przepływów mleka wrócił do normalności więc myślę, że tragedii nie będzie:-)

Ja właśnie muszę się przejść na pocztę bo przyszedł prezent dla Gabrysia od Neli i jakoś sprytnie go schować:-)

reklama
Ostatnio pisalysmy o termometrach a ze ja mam taki zwykly i jedne pisaly o termometrach do ucha inne do czola wiec zanlazlam zloty srodek:tak:
Nawet zostal mi polecony przez osobe z rodziny
Gdyby ktoras jeszcze nie miala termometru to zostawiam link
TERMOMETR ELEKTRONICZNY TOPCOM 201 4W1 UCHO CZOŁO (2940144974) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Tere fere wklej fotki jak juz bedziesz miala wszystko gotowe :)
Deizzi chodzi ci o cene?

O to, że zostawiam ten zakup dla rodziny w prezencie :) bo później pytają co mogą kupić (np. chrzciny) to jakiś pomysł będzie.

dzisiaj przyszły do mnie 3 ważne paczki/przesyłki. Wszelkie kosmetyki, pampersy, pieluchy, prześcieradła itd itd , no i łóżeczko. Już jest rozłożone , sprawdzone czy wszystko w nim pasuje, niczego nie brakuje, podoba się bardzo :tak:
jak przyjdzie paczka z koszulami do szpitala i stanikami to torbę do szpitala mogę pakować (chodzi o to , że już wszystko mam) .
teraz pozostanie pranie i prasowanie . A dla mojego mężusia mały pokoik.

Do mnie też paczuszka wczoraj dotarła ale jestem poza domem więc nie widziałam nic jeszcze i jak wrócę jutro do domu to też biorę się za pakowanie torby do szpitala bo wszystko już będzie :)

Do góry