reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

JegoBaba mój to wcale ;) Zabiorę go do sklepu na finalne testy ewentualnie i tyle[emoji14]
Emilija ciężko mi ocenić bo na żywo żadnego jeszcze nie widziałam. A poza tym ja mam 164, mąż 168, jego rodzice i siostra jeszcze niżsi, moja mama i sis podobnie jak ja, tata 175 - no długiego potomka się nie spodziewam raczej ;)
Noo ja tez wielkoludem nie jestem, nawet nizsza od cb;) chcialabym zeby troszke wozior posluzyl;)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wiem kiedy my wózek zamówimy, pewnie tez po nowym roku, bo wcześniej byśmy pewnie to piwnicy musieli go wynieść w kartonie :-)
Duperelki chyba nie długo zacznę zamawiać, żeby tak po kieszeni nie odczuć :p

emilija0308 byłam dziś w dwóch sklepach spojrzeć na wózki i mieli z tych co mnie interesują właściwie tylko baby dotty (nie w wersji husky niestety) - spacerówka nie wydaje mi się za mała, raczej taka średnia na tle tego co w sklepie było. Fajnie się prowadzi, amortyzacja spoko. Ogólnie pozytywne wrażenie całkiem. Szkoda, że nic więcej z mojej listy nie znalazłam żeby porównać.

emilija0308 byłam dziś w dwóch sklepach spojrzeć na wózki i mieli z tych co mnie interesują właściwie tylko baby dotty (nie w wersji husky niestety) - spacerówka nie wydaje mi się za mała, raczej taka średnia na tle tego co w sklepie było. Fajnie się prowadzi, amortyzacja spoko. Ogólnie pozytywne wrażenie całkiem. Szkoda, że nic więcej z mojej listy nie znalazłam żeby porównać.
Dziekuje;) tez zwrocilam uwage na baby husky, jak tylko gdzies zobacze dam znac:) to super kolejny plus dla tego wozka

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Ja jeszcze nad niczym nie myślałam.
Trochę rzeczy mam po Oli więc pewnie dlatego tak lajtowo teraz do tego podchodzę. W pierwszej ciązy to byłam bardziej ogarnieta, rozeznana w tematach i przygotowana. Ciężko też teraz coś planowac i kupowac jak jeszcze nie znamy płci. Jeśli będzie syncio to napewno wiele rzeczy będzie trzeba dokupić. Łóżeczko mamy, bede chciała tylko przemalować na szaro, więc napewno z 1 komplet nowej pościeli dokupię. Pościel do wózka dla mnie nie przydatna, więc nie kupuję. Wózek też mamy (Jedo FYN) tylko musze sprawdzić w jakim jest stanie bo go pożyczaliśmy szwagierce. Matę mam, leżaczek fishera. Napewno jakieś akcesoria typu butelki itp trzeba nowe. No i kilka ubranek zapewne. Tych malunich to nie ma sensu. Ola na 56 cm nawet nie założyła a urodziła się 54 cm. Więc 62 cm to najmniejsze jakie będę wybierać.

reklama
akaata to ja znowu teraz chcę dokupić ubranek w rozmiarze 50 i 56 bo miałam za mało przy synku. 62 to nosił jak miał 3-4 miesiace. Urodził się 3080 kg . I w 56 się topił . Więc jak teraz zaczynam kupować ciuszki to wszystko 50 lub 56 . Zależy jakie duże dziecko się urodzi ;)

Do góry