reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Ja mam Fisher Price po synku. Upiore go, bo ogólnie jest w bardzo dobrym stanie.
Na pewno natomiast parasolke do wózka będę musiała kupić taką, żeby na 100% pasowała.

Dokupie może 1 komplet pościeli... bo mam 3 na zmianę ale jeden nowy by można. O pościeli do wózka musze tez pomyśleć może.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Jakbyscie gdzieś cos juz widziały to wystawiajcie tutaj albo na fb [emoji3] bo ja jeszcze nic nie szukałam . Czekam aż płeć na 100 % sie potwierdzi i bede szukała . Plus targi w październiku jak bedą to tam sie porozgladam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przez ostatnie dni się przekopywałam przez recenzje wózków. Coś z doświadczenia możecie mi powiedzieć o tych modelach:
-Bumbleride Indie
-Baby Design dotty/husky
-Baby jogger citi versa
-Roan bass

To co dla mnie jest ważne to "terenowość", raczej nie mam chodników wokół domu, musi się mieścić do bagażnika średniego auta (ale to chyba każdy).

reklama
Jakbyscie gdzieś cos juz widziały to wystawiajcie tutaj albo na fb [emoji3] bo ja jeszcze nic nie szukałam . Czekam aż płeć na 100 % sie potwierdzi i bede szukała . Plus targi w październiku jak bedą to tam sie porozgladam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez sie wybieram na te targi;)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry