reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Jakbyscie gdzieś cos juz widziały to wystawiajcie tutaj albo na fb [emoji3] bo ja jeszcze nic nie szukałam . Czekam aż płeć na 100 % sie potwierdzi i bede szukała . Plus targi w październiku jak bedą to tam sie porozgladam :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jest jakaś strona na FB??

ja jestem przerażona :( bo ja jeszcze o niczym nie myślę, nie czytam, nie zastanawia się, a wy już macie tyle poplanowane :( Chciałam to na styczeń zostawić...

reklama
JegoBaba na styczeń to samo kupowanie możesz zostawić. Nie wiadomo jak się będziesz czuła w ostatnich tygodniach (może wyprawa na testy wózków to będzie za dużo albo niefortunnie końcówka leżąca), ani czy maluch nie postanowi wyjść kilka tyg wcześniej.. Ja nic nie kupuje póki co, ale powoli zaczynam się rozeznawać jakie opcje, co trzeba kupić itp Ale ja mam tp 1.03, jak u Ciebie końcówka to może zdążysz ze wszystkim.

Przez ostatnie dni się przekopywałam przez recenzje wózków. Coś z doświadczenia możecie mi powiedzieć o tych modelach:
-Bumbleride Indie
-Baby Design dotty/husky
-Baby jogger citi versa
-Roan bass

To co dla mnie jest ważne to "terenowość", raczej nie mam chodników wokół domu, musi się mieścić do bagażnika średniego auta (ale to chyba każdy).
Dziekuje za wypisanie tych wozkow;) wpadl mi w oko baby design husky;) ale nie wydaje Ci sie ze ta spacerowka jest strasznie mala??

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

JegoBaba na styczeń to samo kupowanie możesz zostawić. Nie wiadomo jak się będziesz czuła w ostatnich tygodniach (może wyprawa na testy wózków to będzie za dużo albo niefortunnie końcówka leżąca), ani czy maluch nie postanowi wyjść kilka tyg wcześniej.. Ja nic nie kupuje póki co, ale powoli zaczynam się rozeznawać jakie opcje, co trzeba kupić itp Ale ja mam tp 1.03, jak u Ciebie końcówka to może zdążysz ze wszystkim.
a tatusiowe też już się rozglądają czy mój tylko taki wyluzowany ??? :p

Kojarzycie jakieś targi w warszawie? Nawet nie wiem jak szukać takich targów.

JegoBaba mój to wcale ;) Zabiorę go do sklepu na finalne testy ewentualnie i tyle :p

Emilija ciężko mi ocenić bo na żywo żadnego jeszcze nie widziałam. A poza tym ja mam 164, mąż 168, jego rodzice i siostra jeszcze niżsi, moja mama i sis podobnie jak ja, tata 175 - no długiego potomka się nie spodziewam raczej ;)

JegoBaba jest grupka na fb.

Ja wlasnie licze na jakies wyprzedaże zeby duperele jakies pokupowac i pare uniwersalnych ubranek[emoji3]
Maz moj oglądał lozko i wózki ze mna i mowil co mu sir podoba. U nas w ogole brak wolnego miejsca dlatego sie powstrzymujemy bo nir mozemy szybko zajac sb tego co zostalo

f2w3d5qpj7mucvcw.png

My wybrany wózek, nosidełko, na pewno baza do samochodu, do której pózniej fotelik będzie pasował. Poza tym łóżeczko i przewijak-komodę ☺️
I leżaczek huśtawkę, która rozkłada sie do pozycji całkiem na płasko
Czas zacząć czytać o jakiś gadżetach i rzeczach niezbędnych do pielęgnacji itp. W tym jestem zielona i pewnie będę podpytywać doświadczone koleżanki jakie smoczki, butelki, laktator, itp.

reklama
Do góry