reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

JegoBaba mój to wcale ;) Zabiorę go do sklepu na finalne testy ewentualnie i tyle[emoji14]
Emilija ciężko mi ocenić bo na żywo żadnego jeszcze nie widziałam. A poza tym ja mam 164, mąż 168, jego rodzice i siostra jeszcze niżsi, moja mama i sis podobnie jak ja, tata 175 - no długiego potomka się nie spodziewam raczej ;)
Noo ja tez wielkoludem nie jestem, nawet nizsza od cb;) chcialabym zeby troszke wozior posluzyl;)

Napisane na PAP5451DUO w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja nie wiem kiedy my wózek zamówimy, pewnie tez po nowym roku, bo wcześniej byśmy pewnie to piwnicy musieli go wynieść w kartonie :-)
Duperelki chyba nie długo zacznę zamawiać, żeby tak po kieszeni nie odczuć :p

emilija0308 byłam dziś w dwóch sklepach spojrzeć na wózki i mieli z tych co mnie interesują właściwie tylko baby dotty (nie w wersji husky niestety) - spacerówka nie wydaje mi się za mała, raczej taka średnia na tle tego co w sklepie było. Fajnie się prowadzi, amortyzacja spoko. Ogólnie pozytywne wrażenie całkiem. Szkoda, że nic więcej z mojej listy nie znalazłam żeby porównać.

emilija0308 byłam dziś w dwóch sklepach spojrzeć na wózki i mieli z tych co mnie interesują właściwie tylko baby dotty (nie w wersji husky niestety) - spacerówka nie wydaje mi się za mała, raczej taka średnia na tle tego co w sklepie było. Fajnie się prowadzi, amortyzacja spoko. Ogólnie pozytywne wrażenie całkiem. Szkoda, że nic więcej z mojej listy nie znalazłam żeby porównać.
Dziekuje;) tez zwrocilam uwage na baby husky, jak tylko gdzies zobacze dam znac:) to super kolejny plus dla tego wozka

Wysłane z mojego PAP5451DUO przy użyciu Tapatalka

Ja jeszcze nad niczym nie myślałam.
Trochę rzeczy mam po Oli więc pewnie dlatego tak lajtowo teraz do tego podchodzę. W pierwszej ciązy to byłam bardziej ogarnieta, rozeznana w tematach i przygotowana. Ciężko też teraz coś planowac i kupowac jak jeszcze nie znamy płci. Jeśli będzie syncio to napewno wiele rzeczy będzie trzeba dokupić. Łóżeczko mamy, bede chciała tylko przemalować na szaro, więc napewno z 1 komplet nowej pościeli dokupię. Pościel do wózka dla mnie nie przydatna, więc nie kupuję. Wózek też mamy (Jedo FYN) tylko musze sprawdzić w jakim jest stanie bo go pożyczaliśmy szwagierce. Matę mam, leżaczek fishera. Napewno jakieś akcesoria typu butelki itp trzeba nowe. No i kilka ubranek zapewne. Tych malunich to nie ma sensu. Ola na 56 cm nawet nie założyła a urodziła się 54 cm. Więc 62 cm to najmniejsze jakie będę wybierać.

reklama
akaata to ja znowu teraz chcę dokupić ubranek w rozmiarze 50 i 56 bo miałam za mało przy synku. 62 to nosił jak miał 3-4 miesiace. Urodził się 3080 kg . I w 56 się topił . Więc jak teraz zaczynam kupować ciuszki to wszystko 50 lub 56 . Zależy jakie duże dziecko się urodzi ;)

Do góry