reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

search
a co sądzicie o wózkach z zawieszeniem na paskach, miała któraś z Was??????

Paski to najlepsze z możliwych rozwiazanie dla noworodka[emoji57] mozna małym bujać, dają najlepsza amortyzację. Kwestia braku skrętnych kół jest słaba tylko w tym przypadku.

reklama
Paski ponoć sa fajne na nieutwardzone drogi takie wiejskie.

Zależy jakie ma opony wózek . Bo jeśli pompowane to jest super . Ja np wszędzie mam kostkę lub asfalt wiec nie patrzyłam na pompowane , mam gumowe . I uwielbiam mój wózek , sprawdził sie rewelacyjnie , ma ogromna gondole (najwieksza na rynku ) ,świetna amortyzację , świetne podbijanie . Ale jego wada jest to ze nie nadaje sie na nieutwardzone drogi , musi jeździć po "pięknych" drogach . Mi to nie przeszkadza bo mam wszędzie ładne drogi . Ja mam Inglesine Classice w kolorze betulla .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

już wiem :-) do wózków x-lander na pewno każda gondola x-landera pasuje, więc chyba kupimy x-lander x-move, spacerówkę cena do 1300 zł na allegro i używaną gondolę ceny od 50-150 zł.
dzwoniłam do sklepu dziecięcego, który sprzedaje x-landery i sprzedawca tak mi powiedział :-)

Ja płci na pewno nie chce poznać! Tzn to moja pierwsza ciąża i mam nadzieję ze wytrzymam z tym postanowieniem [emoji3] a zakupu wózka nie moge sie doczekać, bo sa takie faaaajne [emoji3] ogólny styl wypatrzony, ale producent juz nie koniecznie, bo na zywo trzeba porownac,ale do dopiero pewnie poczatkiem lutego

f2w33e3kf50gsgs9.png

dziewczyny czy miała któraś z Was wózek x-lander x-move? jakie macie opinie? czy do wersji spacerowej pasuje dowolna gondola czy tylko x-move?
Ja miałam jak tylko wszedł na rynek polski, zamawiałam jeszcze z katalogu. Wózek super, byłam bardzo zadowolona. Miałam jedna przygodę z nim, pękła mi rama, ale to z moje winy trochę ponieważ z mega ciężkimi zakupami w koszu i z dzieckiem na pokładzie wciągalam wózek codziennie po schodach, bo windy nie było. Producent wymienił mi ramę na nową. Torba od wózka wyblakła mi od słońca a tak to super.

Hej, też podoba mi się X lander X move - szersza gondola, budka, tylko opinie o modelach z 2016 są tragiczne, podobno to nie ten sam wózek co z rocznika 2014 czy wcześniejsze :( i sporo ich prawie nowych na olx co nigdy nie wróży nic dobrego ;)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1470714648833.jpg

Osobiście jestem zakochana w tego typu wózkach. Ktoras jakis miala i poleca?

f2w33e3kf50gsgs9.png

Załączniki

• 1470714648833.jpg
    1470714648833.jpg
    99,9 KB · Wyświetleń: 361
Do góry