reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

reklama
Xmove nie miałam okazji wypróbować . Ale Sasiadka ma x pulse , jeździłyśmy razem na spacery . Pare razy jechałam i nie polecam .strasznie ciężki w prowadzeniu , mój wózek z gondola ma 18 kg a prowadzi sie jak piórko a x lander strasznie ciezko , jak czołg . Gondola malutka , na bardzo krótko . Tez ramą pękła koleżance . Pewnie tez od zakupów ale ja tez woziłam duzo za duzo w moim . Wiec tego xpulse nie polecam ale nie wiem jaki jest xmove .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie, potwierdzam, że gondola jest dosyć mała. Ale szczerze to jak oglądam wózki teraz to albo zdecyduje się na x-move ale używany lub nowy Bebetto, każdy tylko w wersji sama gondola, bo spacerowy mam baby Jogger City Mini i nie wymienię na żaden inny.

my jednak kupimy x-lander x-move wersje spacerowa nową a samą gondolę dokupimy używaną, bo tak naprawdę to dziecko urodzi się na początku marca i we wrześniu już do spacerówki wskoczy, my mieszkamy pod miastem, więc wszędzie autem musimy dojechać a ze spacerówką to i zapakować się jest łatwiej.

jeszcze co do koloru pewni nie jesteśmy ale raczej czarny dla Chłopca a dla dziewczynki czarny z turkusem

my jednak kupimy x-lander x-move wersje spacerowa nową a samą gondolę dokupimy używaną, bo tak naprawdę to dziecko urodzi się na początku marca i we wrześniu już do spacerówki wskoczy, my mieszkamy pod miastem, więc wszędzie autem musimy dojechać a ze spacerówką to i zapakować się jest łatwiej.

jeszcze co do koloru pewni nie jesteśmy ale raczej czarny dla Chłopca a dla dziewczynki czarny z turkusem
Fajny wybór :) przy spacerowce dodatkowym mankamentem jest, ze tam materiał na podnóżku mechaci się od bucików najlepiej od razu podwinąć go pod spód.

dzięki za radę :-) ja mam bzika jeśli chodzi o wózki, o czystość itp... bardzo dbam więc dzięki, bo jakby się zniszczył to by mnie gryzło
Ja tak samo :) u mnie pranie pokrowca z wózka czy fotelika to norma.

xnw43e3kv460u0xh.png

Ja tak samo. Kupuję.używana gondole i jak najszybciej spacerowke. Też mieszkamy poza miastem i wszędzie dojeżdżamy autem

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Dziewczyny co myślicie o butelkach avent? Bo byłam ostatnio w tk maxx i był komplet 3szt za 55 zł więc się chyba opłaca . Do tej pory byłam pewna ze kupię butelki tommee tippee ale teraz się zastanawiam które lepsze :huh:

reklama
Dziewczyny co myślicie o butelkach avent? Bo byłam ostatnio w tk maxx i był komplet 3szt za 55 zł więc się chyba opłaca . Do tej pory byłam pewna ze kupię butelki tommee tippee ale teraz się zastanawiam które lepsze :huh:
Ja przy pierwszym dziecku używałam avent i jestem bardzo zadowolona przy drugim też będę je używać.

Do góry