reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Dziewczyny co myślicie o butelkach avent? Bo byłam ostatnio w tk maxx i był komplet 3szt za 55 zł więc się chyba opłaca . Do tej pory byłam pewna ze kupię butelki tommee tippee ale teraz się zastanawiam które lepsze :huh:
w mojej ocenie avent lepsze, chwilę używałam tomme tippe ale zmieniłam na avent. a co do butelek/smoczków mam porównanie, bo przerabiałam tommee tippee, nuk, lovi, dr Browns i avent okazał się rewelacyjny, smoczki ma ekstra o 1 dla mleka mamy po kolejne większe otworki na np. kaszki.... łatwe w utrzymaniu w czystości i poręczne.

reklama
Ja tez używałam Avent i pewnie dalej będę bo byłam zadowolona :) Ale laktator elektryczny mam firmy Medela i tego nie zamienię na żaden inny , sprawdził się super.

Ja polecam dr Browns butelki . Jak dla mnie najlepsze . Ja cos miałam pecha do aventa bo miałam 3 i wszystkie 3 ciagle przeciekały , smoczki zmieniałam co pare dni bo dziury sie robiły . Nigdy takiego czegoś nie miałam przy dr Browns czy nawet canpolu . Od małego bede używała dr Browns a po roku canpol . Z aventu ja miałam te klasyczne . Te podobno sa kiepskie ale dobre sa te z tej drugiej serii . Natural chyba ale nie jestem pewna nazwy .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tommy tippe miał niedawno afere, bo sie w ich butelkach grzyb zrobił. Babeczka zauwazyła po rozcięciu.

Ja polecam avent i lovi.

Laktator mialam lovi elektryczny i byl ok choc moglby byc bardziej cichy. Madela ma najlepsza opinie z elektrycznych.
Reczny jest dobry avent. Mialam tez tommy tippe i byl ok

Wysłane z mojego HUAWEI P7-L10 przy użyciu Tapatalka

Ja z butelek dr Browns byłam też zadowolona bo mały miał meeega kolki od samego początku :( ale potem jak już z kolek wyrósł to używaliśmy tomme tippe i byliśmy zadowoleni z nich :)

reklama
Tomee tippe tez sa super. Używaliśmy ale potem bo jak sie urodził miałam je i smoczek był taki duży ze dusił mu nosek . Poleciałam do apteki kupić dr Browns i zostały . Jak miał jakieś 4 miesiace to wykorzystałam tommee tippe :) u mnie wszystkie były dobre oprócz aventu . Chyba po miesiącu Adrian sie wściekł i wyrzucił wszystkie avent i powiedział ze więcej mam tych butelek nie kupować . Smoczek sie zasysal do środka , No i ciagle przeciekały te butelki przy smoczku . Jak pracowałam w żłobku to głownie tommee tippee rodzice mieli i lovi . Lovi nie używałam wiec sie nie wypowiem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry