reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja mam tak jak anik dotego rozek jeden mam i spiworki bo na poczatku to posciel do ozdoby bo dzidzia bd spala zdala od niej no ale jak.mowilam nie chce pustego lozeczka z.samyn przescieradlem[emoji3]
Minky zamowie do wozka.

f2w3d5qppdk8cfc5.png
Ja znalazłam taki super komplet do wózka z kokonem minky śliczny ale trochę drogi :)

reklama
Ja z pościeli tylko prześcieradło na gumkę. A tak to gniazdko + otulacz woombie. Kocyki minky mi dziś przyszły od little wonders i są fajne :) Wybierasz sama wzory, kolory, grubość wypełnienia a i cena rozsądna.
Nie słyszałam o tej stronie, ale właśnie przeglądam i jest świetna! Strasznie podoba mi się zestaw czerwony minky i druga strona niebieska z kotwicami i tutaj też można taką stworzyć.
A powiedz jaką zamówiłaś grubość/ wielkość? no i pochwal się najlepiej zdjęciem :)
Jakościowo jest fajny?

Nie słyszałam o tej stronie, ale właśnie przeglądam i jest świetna! Strasznie podoba mi się zestaw czerwony minky i druga strona niebieska z kotwicami i tutaj też można taką stworzyć.
A powiedz jaką zamówiłaś grubość/ wielkość? no i pochwal się najlepiej zdjęciem :)
Jakościowo jest fajny?

Sówki są z tym grubszym wypełnieniem 1,5cm, a dinozaury z tym cienkim 0,8cm. Oba 75x100. Jakościowo fajne :)

9a729a7b98d7d31ca297de719f224130.jpg

8ba7233acf197c56b5c0f9cc94a04a9d.jpg

reklama
Do góry