reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawkowe szaleństwo ^^

Ja mam 3 spiworku i spróbuje w nich. Na początek zamówię rożek i chce jeden kocyk minky i jeden taki malutki bratowa Sz. Kupiła dl swojego syna 2 LATA temu i jest w rewelacyjnym stanie :)

reklama
Az sprawdzę mój z czego jest...
Minky ma takie wypukłe bąbelki \ pikowanie, nie wiem jak to nazwać;)
Ja już jeden koc kupilam taki grubszy ale kupilam go bo był na -50% czyli za ,25 zł a minky mi się strasznie podoba i się nakrecilam na ten materiał, chociaż mąż mówi ze zaczyna mi odbijać :(

Peugeotka a ile Cie to wyniesie? Ta spodniczka jest prosta! Kupujesz na allegro 3 rolki tiulu (9metrow dlugi, szeroki 15cm - jedna rolka ok 2,50zl) + 8zl przesylka. Musisz miec grubsza gumke. Tniesz tiul na kawalki ok 30cm i przewiazujesz przez gumke. Samo wychodzi slicznie, to spodniczka bez szycia :)

Kolderke mam jakas sztuczna z jysk bo niby lepsza w razie alergii a posciel bawelna... moja mama szyje bedzie pamiatka od babci ;)

Na ebay 4:99£ to jak za darmo
Nie mam takich zdolnosci pozatym caly czas jeszxze prscuje to tez brak czasu jeszcze a tez niewiem gdzie ten material znalezc ,staram Sue jak naj dluzej pracowac skoro ok z nami a prace lubie ,potem dluzej z dzidzi bede siedziec
Recznie tesciowa Robi ;)))))
8edccaf91a992ba06d90a67c7bf10aed.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja z pościeli tylko prześcieradło na gumkę. A tak to gniazdko + otulacz woombie. Kocyki minky mi dziś przyszły od little wonders i są fajne :) Wybierasz sama wzory, kolory, grubość wypełnienia a i cena rozsądna.

reklama
Ja mam tak jak anik dotego rozek jeden mam i spiworki bo na poczatku to posciel do ozdoby bo dzidzia bd spala zdala od niej no ale jak.mowilam nie chce pustego lozeczka z.samyn przescieradlem[emoji3]
Minky zamowie do wozka.

f2w3d5qppdk8cfc5.png

Do góry