reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

Jeśli zamierzacie rodzić z mężem warto by on pakowal wszystko, u nas tak było i jak był ze mną to później nie motal się przy torbie.

Popieram. Koniecznie trzeba omówić zawartość torby z osobą, ktora będzie przy porodzie. Ja też pasowałam torbę razem z mężem. Od razu można wytłumaczyć co jest co i co kiedy trzrba będzie podać. :)

reklama
Dziewczyny jak to jest z czasem oczekiwania na wózek? Ja jeszcze nie mam a skoro już zaczynamy się rozpakowywać to chciałabym mieć to załatwione [emoji85]ile czekałyście i jak kupowałyście stacjonarnie czy przez Internet?

Dziewczyny jak to jest z czasem oczekiwania na wózek? Ja jeszcze nie mam a skoro już zaczynamy się rozpakowywać to chciałabym mieć to załatwione [emoji85]ile czekałyście i jak kupowałyście stacjonarnie czy przez Internet?
Ja zamawiałam przez internet i czekałam jakoś ponad tydzień a wysyłka była za granicę także dosyć szybko [emoji4]

My dzisiaj w sklepie zamówiliśmy. Do 6 tyg czas oczekiwania.
Ogólnie to wszystko zależy czy wybrany model będzie dostępny czy nie.
Mamy problem tylko z fotelikiem. Prawdopodobnie mamy za krótki pas i żaden nie będzie nam pasował... ehhhh.... ale jeszcze pojedziemy do innego punktu. Bo nie wydaje mi się żeby ten od był aż tak krótki żeby nie zapiać fotelika...

Nam powiedzieli w sklepie, że jak akurat trafimy że kolor/model będzie na stanie to kwestia logistyki - ok. 4 dni, jeżeli nie będzie to max. 4 tyg. Tak samo z fotelikiem.

reklama
Do góry