reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka

reklama
@Paulianna89 też kupiłam na gumkę jedno.

Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem :unsure:

Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem :unsure:

Te cotton balls dają bardzo delikatne światło. Wiec do usypiania super mogą się sprawdzić

Ja mam małą lampke do kontaktu, która włącza się sama po zmroku. Nie wiem jeszcze czy będę ją zostawiać włączoną na całą noc czy tylko na karmienie i przewijanie, okaże się w praktyce.

Ja mam małą lampke do kontaktu, która włącza się sama po zmroku. Nie wiem jeszcze czy będę ją zostawiać włączoną na całą noc czy tylko na karmienie i przewijanie, okaże się w praktyce.

Tez mam taka do kontaktu w pokoju synka... Śmieszne pieniadze kosztowała [emoji85][emoji5]a jaka przydatna!!!

Też się ostatnio zastanawiałam nad tymi lampkami, ale bardziej w sensie gdzie by je powiesić, żeby dziecko na nie nie zezowało. Bo jak na łóżeczku to będzie przyciągało jej wzrok. Przód i tył łóżeczka chyba nie bardzo, bo nie będzie zbyt zdrowo? Bok łóżeczka? Gwoździ nie mogę wbić w ścianę.

Dzisiaj właśnie kupiłam te cotton balls w home&you i zamierzam je zawiesić na bok łozeczka[emoji170]a jak się kupuje druga rzecz to jest - 90%[emoji6]
Screenshot_20180928-202856.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180928-202856.jpg
    Screenshot_20180928-202856.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 290
reklama
Dziewczyny prześcieradła do gondoli też kupujecie?
Ja mam 2 po synku i używałam ich non stop na zmianę. W domu wózek stal na dole u rodziców i robił za bujaczek/leżaczek, łóżeczko itp więc na początku młody był w nim często i nie wyobrażam sobie nie mieć prześcieradła ale zawsze można położyć jakaś pieluszke lub kocyk zamiast tego [emoji4]

Do góry