Dziewczyny prześcieradła do gondoli też kupujecie?
No tak[emoji5] takie na gumkę dwa kupiłam i wystarczy..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny prześcieradła do gondoli też kupujecie?
@Paulianna89 też kupiłam na gumkę jedno.
Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem
Ja mam małą lampke do kontaktu, która włącza się sama po zmroku. Nie wiem jeszcze czy będę ją zostawiać włączoną na całą noc czy tylko na karmienie i przewijanie, okaże się w praktyce.@Paulianna89 też kupiłam na gumkę jedno.
Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem
Ja mam małą lampke do kontaktu, która włącza się sama po zmroku. Nie wiem jeszcze czy będę ją zostawiać włączoną na całą noc czy tylko na karmienie i przewijanie, okaże się w praktyce.
Też się ostatnio zastanawiałam nad tymi lampkami, ale bardziej w sensie gdzie by je powiesić, żeby dziecko na nie nie zezowało. Bo jak na łóżeczku to będzie przyciągało jej wzrok. Przód i tył łóżeczka chyba nie bardzo, bo nie będzie zbyt zdrowo? Bok łóżeczka? Gwoździ nie mogę wbić w ścianę.Zastanawiam się nad oświetleniem przy łóżeczku, takim dosyć delikatnym, coś na zasadzie lampki nocnej, ale bardzo słabej, żeby nie wybudzać mocno dziecka. Czy któraś z Was ma te ledowe cotton balls i się sprawdzają? Bo chciałam kupić takie i zawiesić nad łóżeczkiem, akurat mam tam wbite gwoździe pod obrazki. Czy lepiej kupić lampkę nocną, już sama nie wiem
A on nie będzie gryzący? Wełna jest chyba mało przyjemna...
Ja mam 2 po synku i używałam ich non stop na zmianę. W domu wózek stal na dole u rodziców i robił za bujaczek/leżaczek, łóżeczko itp więc na początku młody był w nim często i nie wyobrażam sobie nie mieć prześcieradła ale zawsze można położyć jakaś pieluszke lub kocyk zamiast tego [emoji4]Dziewczyny prześcieradła do gondoli też kupujecie?