reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
4 latka ma. Widziałam na allegro też takie siatki do montażu na pietrowe łóżko i jeśli okaże się że barierka wydaje mi się niewystarczająca to dokupię. Tym bardziej że kupiłam dosyć grube materace ale to się okaże po złożeniu .
To moja w lutym bedzie miala 5. Musimy sie na d takim rozwiazaniem zastanowic :)

Ślicznie
emoji7.png
to naklejka?
Naklejka :)

@Igorowelove nie dodało się zdjęcie organizera do szafy.
Coś takiegoZobacz załącznik 899780

mam taki w szafie...plus szuflada ktora sie barzo przydala na skarpetki czapusie sliniaczk:):)

@majacyr ja porownalam kilka aptek internetowych: gemini, melisa, doz i chyba jeszcze jakaś, ale nie pamiętam:) gemini mi wyszła najtaniej.
I nasz pokoik w załączeniu. Czekam jeszcze na inne zasłony i fotel, ale najważniejsze już stoi:)

ohh I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT I LOVE IT

Dobra, z tą szafa to źle napisałam [emoji23] Ja mam Półki w szafie tylko nie wiem jak na nich ułożyć żeby to miało ręce i nogi, w szufladzie jakoś łatwiej mi się wydaje, a aktualnie brak miejsca na nową komodę i dlatego młody będzie miał ubrania w naszej szafie [emoji14]

Dobra, z tą szafa to źle napisałam [emoji23] Ja mam Półki w szafie tylko nie wiem jak na nich ułożyć żeby to miało ręce i nogi, w szufladzie jakoś łatwiej mi się wydaje, a aktualnie brak miejsca na nową komodę i dlatego młody będzie miał ubrania w naszej szafie [emoji14]
A ja właśnie niedawno pomyślałam że wolałabym układać w szafie niż w komodzie, bo moja komoda ma bardzo płytkie szuflady, w sensie niskie a do szafy mogłabym poskładać ciuszki jak mi się podoba [emoji3]

Organizery i heja lecisz z tym ;)

reklama
Do góry