Sasanka14
Fanka BB :)
Który cybex? My chyba jesteśmy przekonani do Aton 5 z baza.2-pack tych pajacykow 39,99
Dzisiaj kupiliśmy fotelik, zdecydowałam się na cybexa.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który cybex? My chyba jesteśmy przekonani do Aton 5 z baza.2-pack tych pajacykow 39,99
Dzisiaj kupiliśmy fotelik, zdecydowałam się na cybexa.
Jak Ci idą zakupy? ja ostatnio trafiłam na nowy sklep www.umyni.pl mają konkurencyjne ceny,Dziewczyny, tak jak radziłyście zakładam nowy wątek by wszytko było „w kupie”
Chce rozłożyć kupowanie produktów na miesiące żeby trochę koszty rozbić [emoji6] Piszcie jeśli coś się komuś przypomni [emoji4]
Na pewno nie kupuj kołderki i poduszki To Ci powie chyba każda położna. Taki maluszek dla bezpieczeństwa powinien spać w rożku lub śpiworku. Kołderkę i poduszkę kupisz sobie po roku. Ja osobiście też patrzę zawsze z przerażeniem na dzieci śpiące w łóżeczkach obłożonych takimi ochraniaczami na szczebelki. To wygląda ładnie,ale też nie jest bezpieczne.
Dużo rzeczy z pierwszej wyprawki wcale mi się nie przydało,albo przydało się po wielu miesiącach.
Warto kupić dobrej jakości laktator,ale w tym przypadku ile mam,tyle zdań.
Ja postanowiłam nie kupować tym razem łóżeczka. Myślałam o kołysce,ale przeraża mnie właśnie to,że jest obłożona materiałem,więc najprawdopodobniej zdecyduję się na mobilny kosz na kółkach. Łóżeczko kupię po kilku miesiącach.
Monitora oddechu nie miałam i raczej nie kupię
Komplet kilku sprytnych butelek różnych firm na pewno kupię,a w tym jedną samopodgrzewającą,albo termoaktywną.
Ubranka - to wiadomo. Kup jednak trochę w rozmiarze 56 żeby nie okazało się potem,że zaraz po wyjściu ze szpitala musisz biegiem lecieć do sklepu,bo wszystkie ubranka są a duże
Ja dostałam trochę ubranek na rozmiar 50 i 56 od koleżanki i mi to uratowało tyłek Teraz jednak kupię tylko na 56.
Kup sobie też maść na brodawki. To może bardzo pomóc na początku.
Reszta listy chyba ok
My już mamy kupiony Aton 5 tyle, że bez bazy, bo nie planujemy dłuższych wyjazdów. Rodzinę i ośrodek zdrowia mamy w tej samej wsi. Przed wyjazdem na wakacje w przyszłym roku kupimy droższy fotelik 9-15 kg z wbudowanym tym isofixem, z możliwością zamontowania tyłem do kierunku jazdy. Taki jest planKtóry cybex? My chyba jesteśmy przekonani do Aton 5 z baza.
Dla mnie baza to nie tylko bezpieczeństwo ale przede wszystkim wygoda. Ale my naprawdę sporo jeździmy, będę wozila z Małym córkę do przedszkola i nie wyobrażam sobie plątać tych pasów. Z córka też mieliśmy bazę i dla mnie to cudny wynalazek ale wiadomo dla kogoś innego może być zbędnym gadzetemMy już mamy kupiony Aton 5 tyle, że bez bazy, bo nie planujemy dłuższych wyjazdów. Rodzinę i ośrodek zdrowia mamy w tej samej wsi. Przed wyjazdem na wakacje w przyszłym roku kupimy droższy fotelik 9-15 kg z wbudowanym tym isofixem, z możliwością zamontowania tyłem do kierunku jazdy. Taki jest plan
Kupiłam właśnie Aton 5Który cybex? My chyba jesteśmy przekonani do Aton 5 z baza.
My już mamy kupiony Aton 5 tyle, że bez bazy, bo nie planujemy dłuższych wyjazdów. Rodzinę i ośrodek zdrowia mamy w tej samej wsi. Przed wyjazdem na wakacje w przyszłym roku kupimy droższy fotelik 9-15 kg z wbudowanym tym isofixem, z możliwością zamontowania tyłem do kierunku jazdy. Taki jest plan
Chyba tez się na taki zdecyduje [emoji4]Ja mam brauna do ucha, tylko starszej generacji, bo mam go już parę lat... coś takiego - Zobacz załącznik 891083
Z polecenia lekarza taki właśnie do uszka... on twierdzi, że te bezdotykowe to dobre są tylko te szpitalne, czyli meeeega drogie, a te nawet za stówkę to się mylą.. najlepiej do uszka, dosłownie na 2sekundy. Mi sie przydaje do teraz[emoji106]
A na karku to sprawdzałam temperaturę na podwórku - czy nie za ciepło ubrany [emoji5]
A taka poduszka klin też nie? Bo się zastanawiam czy tak całkowicie na płasko ma spać?Mój pierwszy syn chyba do pół roku spał bez poduszki, a przez pierwsze 3 miesiące też owinięty w rożek ułożony lekko na boku, tym razem będzie podobnie