Ja kupiłam z lullaloveDziewczyny, a widziałyście gdzieś jakieś fajne szczotki do włosów z naturalnym włosiem?
Kupujecie je w ogóle na początku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kupiłam z lullaloveDziewczyny, a widziałyście gdzieś jakieś fajne szczotki do włosów z naturalnym włosiem?
Dziewczyny gdzie kupowalyscie otulacze/spiworki do fotelika?
Kiedyś bez problemu mogłam dostać.Dziewczyny, a widziałyście gdzieś jakieś fajne szczotki do włosów z naturalnym włosiem?
Z tego co pamiętam to dziewczyny chyba zamawiamy z Havea, z miesiąc temu był temat jak dobrze pamiętam..Dziewczyny, kupuje materacyk i waham sie miedzy dwoma firmami - Havea a Fiki Miki. Znacie moze jakies opinie na ich temat?
Ja kupilam przez Allegro z "Primooo" i jest wręcz piękna! [emoji7]Dziewczyny gdzie kupowałyscie pościel do łóżeczka?
Dziewczyny gdzie kupowalyscie otulacze/spiworki do fotelika?
Ja kupiłam ten z hevea, drugi jak... nooo drogi [emoji23], ale liczę, że sie sprawdzi. Tej drugiej firmy nawet nie znam [emoji848]Dziewczyny, kupuje materacyk i waham sie miedzy dwoma firmami - Havea a Fiki Miki. Znacie moze jakies opinie na ich temat?
Dziewczyny gdzie kupowałyscie pościel do łóżeczka?