Przyszedl mi plecak z alli do wozka o ktotym kiedys wspominalam i powiem Wam, ze balam sie troche, bo to pierwsze moje zamowienie z alli i jestem super zaskoczona pozytywnie. Jakosc na prawde dobra, wykonanie staranne, zadna nitka czy cos sie nie ciagnie. a u nas na allegro te same plecaki po okolo 100 zl chodza.
reklama
Góraleczka89
Fanka BB :)
Super się prezentuję a długo czekałaś na zamówienie? I jak to jest ze, płacisz złotówkami a później przelicza Ci na $?Przyszedl mi plecak z alli do wozka o ktotym kiedys wspominalam i powiem Wam, ze balam sie troche, bo to pierwsze moje zamowienie z alli i jestem super zaskoczona pozytywnie. Jakosc na prawde dobra, wykonanie staranne, zadna nitka czy cos sie nie ciagnie. a u nas na allegro te same plecaki po okolo 100 zl chodza.
Z dolarow Ci przelicza na złotówki i tak placisz, nie trzeba miec konta walutowego czy cos. 7 września zamawialam a przyszedl juz 25 tylko, ze przez ten szpital dopiero dzis odebralam z poczty. A wyszlo mi za niego niecale 64 zl, bo jeszcze rabat dla nowego uzytkwonika alli byl 4 dolary chyba. Na czasie mi zbytnio nie zalezalo jeszcze, a roznica w cenie spora wyszlaSuper się prezentuję a długo czekałaś na zamówienie? I jak to jest ze, płacisz złotówkami a później przelicza Ci na $?
Góraleczka89
Dzięki, trochę jaśniej mi się w głowie zrobiło[emoji4]Z dolarow Ci przelicza na złotówki i tak placisz, nie trzeba miec konta walutowego czy cos. 7 września zamawialam a przyszedl juz 25 tylko, ze przez ten szpital dopiero dzis odebralam z poczty. A wyszlo mi za niego niecale 64 zl, bo jeszcze rabat dla nowego uzytkwonika alli byl 4 dolary chyba. Na czasie mi zbytnio nie zalezalo jeszcze, a roznica w cenie spora wyszla
Dziewczyny a co z inhalatorem? Warto kupić już teraz czy nie trzeba? Co myślicie?
Ja mam inhalator. Jeden z lepszych zakupów [emoji106] synkowi wszystko przechodzi szybciej i łagodniej, duża ulga. Ale kupiłam późno, jak syn miał już chyba 3lata i poszedł do przedszkola... wcześniej w sumie nie chorował. Lekarz doradził. I na katar, i na kaszel- fajna sprawa.
Przyszedl mi plecak z alli do wozka o ktotym kiedys wspominalam i powiem Wam, ze balam sie troche, bo to pierwsze moje zamowienie z alli i jestem super zaskoczona pozytywnie. Jakosc na prawde dobra, wykonanie staranne, zadna nitka czy cos sie nie ciagnie. a u nas na allegro te same plecaki po okolo 100 zl chodza.
Nie ma to jak udany zakup [emoji106][emoji5]
Anka_x
Do takiego inhalatora coś się aplikuje? Jakieś olejki? Leki?Ja mam inhalator. Jeden z lepszych zakupów [emoji106] synkowi wszystko przechodzi szybciej i łagodniej, duża ulga. Ale kupiłam późno, jak syn miał już chyba 3lata i poszedł do przedszkola... wcześniej w sumie nie chorował. Lekarz doradził. I na katar, i na kaszel- fajna sprawa.
Leki, albo np sol fizjologiczna albo mgielke solankowa. Tez mamy i polecamyDo takiego inhalatora coś się aplikuje? Jakieś olejki? Leki?
Do takiego inhalatora coś się aplikuje? Jakieś olejki? Leki?
Albo leki od lekarza - tez lepsze wyjście niż doustnie albo np.coś takiego
Link do: Nebu-Dose, roztwór hipertoniczny, 5 ml, 30 ampułek - Portal Dbam o Zdrowie bez recepty jest
Można tez olejki [emoji5]
pollyyoanna
Zaangażowana w BB
1. Czytałam, że produkty z importu równoległego niczym się nie różnią od tych w normalnych opakowaniach. Wie ktoś jak to jest? @majacyr ?
2. Kupujecie kateter czy dopiero jak nie będzie innego wyjścia? I w ogóle leki typu espumisan, czopki, witaminy kupujecie już teraz czy po porodzie? Nie wiem np. czy mam kupić wit D, czy przy wyjściu ze szpitala powiedzą mi co robić?
2. Kupujecie kateter czy dopiero jak nie będzie innego wyjścia? I w ogóle leki typu espumisan, czopki, witaminy kupujecie już teraz czy po porodzie? Nie wiem np. czy mam kupić wit D, czy przy wyjściu ze szpitala powiedzą mi co robić?
Ostatnia edycja:
reklama
anet88
AD. 2 nie kupuję żadnych leków, witamin, katarkow, gruszek itp. Jak będą potrzebne to się kupi.. Są apteki całodobowe, samochód pod domem - nie będzie problemu. Nie chcę wywoływać wilka z lasu1. Czytałam, że produkty z importu równoległego niczym się nie różnią od tych w normalnych opakowaniach. Wie ktoś jak to jest? @majacyr ?