reklama
ja też kupowałam późno dla syna, bo mój mąż nie chciał , bo słyszał przesądy od mamy i bał się za w czasuja rodze za 2,5 mca a prawie nic poza ciuszkami nie mam..
chyba wlasnie dostalam ataku paniki
Ja łóżeczko 2 tyg przed terminem miałam dopiero kupione także spokojnie z synkiem jak byłam w ciaży też remonty robilismyno mam nadzieje, chwilowo bardziej mysle zeby wyrobic sie z wyszykowaniem mieszkania zeby corcia miala gdzie spac i zebym miala gdzie ta wyprawke ukladac
aga6
Fanka BB :)
no my akurat przesadni nie jestesmy ale bez sensu zeby to stalo i sie kurzylo remontowanym mieszkaniu pja też kupowałam późno dla syna, bo mój mąż nie chciał , bo słyszał przesądy od mamy i bał się za w czasu
ktoras z Was ma doswiadczenie? jakie pieluszki i jaki krem do pupy tak na codzien polecacie?
eMa87
Przydały się pieluchy! a tak poważnie nie przydały się tony kremów na odparzenia bo ich nie ma. Przydała się wazelina i emolient do kąpieli. Z ciuszków polecam kupic tylko body i pajace uważam ze u takiego malucha spodnie o koszulki są bez sensu bo się zwijają. Mnie sze przydała tez baza pod fotelik maxi cosi easy base 2 klik i jest. A ja często jeżdże z Młodym. Mata edukacyjna jest super i karuzela na łóżeczko Mały ja uwielbia od początku.
eMa87
Ja miałam podobnie jak czytam ze ktoś robi wyprawkę w 3 miesiącu np to włosy mi stają dęba. Nie przejmuj się ją większość kupiłam na miesiąc przedja rodze za 2,5 mca a prawie nic poza ciuszkami nie mam..
chyba wlasnie dostalam ataku paniki
anntryb
Dziewczyny co myślicie o kołysce tak, żeby postawić obok łóżka w sypialni?
Z doświadczenia mojej siostry wiem, że coś takiego jak laktator może się przydać bo piersi mogą nie wyrabiać z nadmiarem mleka, podgrzewacz to też fajna sprawa szczególnie, że można go postawić w pokoju i podgrzać butelkę czy słoiczek na szybko, warto też sprawdzić czy po tańszych pieluszkach dziecko nie będzie miało uczulenia
Osobiście nie mam jeszcze nic, ale planujemy zakupy ciuszków na Primarku w Berlinie, z pewnością wyjdzie taniej
Z doświadczenia mojej siostry wiem, że coś takiego jak laktator może się przydać bo piersi mogą nie wyrabiać z nadmiarem mleka, podgrzewacz to też fajna sprawa szczególnie, że można go postawić w pokoju i podgrzać butelkę czy słoiczek na szybko, warto też sprawdzić czy po tańszych pieluszkach dziecko nie będzie miało uczulenia
Osobiście nie mam jeszcze nic, ale planujemy zakupy ciuszków na Primarku w Berlinie, z pewnością wyjdzie taniej
ja używałam pampers , ale są drogie lecz byłam zadowolona szczególnie jak mały dużo sikał nie odparzał się i nie miał mokro, na odparzenia sudocrem, można posypywać pupcie mąką ziemniaczaną nie trzeba żadnych pudrów to to samo tylko naturalne. Dziewczyny polecają oliwki hippno my akurat przesadni nie jestesmy ale bez sensu zeby to stalo i sie kurzylo remontowanym mieszkaniu p
ktoras z Was ma doswiadczenie? jakie pieluszki i jaki krem do pupy tak na codzien polecacie?
aga6
kołyska to ponoć troche bajer ale jak kogos stać i ma miejsce to czemu nie?Dziewczyny co myślicie o kołysce tak, żeby postawić obok łóżka w sypialni?
ja z laktatorem czekam.. zobaczymy jak mi wyjdzie z tym karmieniem
a podgrzewacz mam dostac od kolezanki, ponoc faktycznie dobra rzecz
a pieluchy sprobuje lidlowskie Toujoursy
reklama
dużo osób chwali kołysce w szczególności jeśli ma mało miejsca w domu, ja byłam zadowolona z pampersa sucha pupa nie odparzona. Ja nie potrzebowałam laktator mały ciągle cycałDziewczyny co myślicie o kołysce tak, żeby postawić obok łóżka w sypialni?