reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Jeśli nie wybrałaś jeszcze wózka to polecam wózek firmy Deltim, typ X-lander model X3.
to jest spacerówka, do której można dokupić gondolę i nosidełko (można montować na stelażu wózka za pomocą adaptera). Ja jestem jego szczęśliwą posiadaczką od pół roku i jestem bardzo zadowolona, bo wózek ma bardzo fajne rozwiązania, szybko i łatwo można go składać i jest dobrze wykonany i jak sobie przeliczyłam to niedużo trzeba dopłacić, żeby mieć naprawdę fajny wózek. Ja kupiłam go w hurtowni w Warszawie (prowadzą też wysyłkę). Strona sklepu http://www.wszystko-dla-dziecka.pl/. Jeśli jesteś z Warszawy to warto sobie spisać ceny ze strony internetowej sklepu i ewentualnie podjechać osobiście do hurtowni, bo ja wynegocjowałam w ten sposób niższą cenę, bo niektóre towary są tańsze w sklepie, a niektóre w internecie. Wózek z pełnym wyposażeniem kupiłam w ten sposób o kilkaset zł. taniej niż w normalnym sklepie.
Pozdrawiam i życzę dużo radości podczas robienia wyprawki :o)))))))

Jeśli nie wybrałaś jeszcze wózka to polecam wózek firmy Deltim, typ X-lander model X3.
to jest spacerówka, do której można dokupić gondolę i nosidełko (można montować na stelażu wózka za pomocą adaptera). Ja jestem jego szczęśliwą posiadaczką od pół roku i jestem bardzo zadowolona, bo wózek ma bardzo fajne rozwiązania, szybko i łatwo można go składać i jest dobrze wykonany i jak sobie przeliczyłam to niedużo trzeba dopłacić, żeby mieć naprawdę fajny wózek. Ja kupiłam go w hurtowni w Warszawie (prowadzą też wysyłkę). Strona sklepu http://www.wszystko-dla-dziecka.pl/. Jeśli jesteś z Warszawy to warto sobie spisać ceny ze strony internetowej sklepu i ewentualnie podjechać osobiście do hurtowni, bo ja wynegocjowałam w ten sposób niższą cenę, bo niektóre towary są tańsze w sklepie, a niektóre w internecie. Wózek z pełnym wyposażeniem kupiłam w ten sposób o kilkaset zł. taniej niż w normalnym sklepie.
Pozdrawiam i życzę dużo radości podczas robienia wyprawki :o)))))))

a to to sie chyba SPAM nazywa :baffled::baffled::baffled::baffled::-p

Asia fajne te ksiażeczki :tak::tak::tak:

Czy to coś na zasadzie maty tej co sie wodą pisało :confused::confused:

ja też musze Julii wymysleć/sprawić jakies nowe atrakcje do zabawy, :yes::yes::yes:

Lula ta ksiazeczka jest zwykla papierowa ...a malowac mozna kazdy obrazek raz..nie zmywa sie,niestety ale cena jest przystepna wiec mozna kupowac nastepne bo jest ich wiecej:tak:a mata jest wielkorotnego uzytku...ale fajnie bo nie potzreba miseczek z woda czy farb..i Jula sama pieknie tym sie bawi,maluje..

a origami ksiazeczke tez juz mamy ale ejszcze nie bawilysmy sie...czekam na deszczowe dni:sorry2:bo wiem ze jak raz cos zrobimy to mam przechlapane...podobnie jak TY teraz;-):-D

Kinek jakby co to zakupie i przesle:-)

Hance kupiłam

4294-0.jpg

Wesołe i zabawne pajączki zapraszają dzieci do świetnej zabawy i nauki. Poznaj z nimi kolory, liczby i kształty. Wspinaj się swoim pajączkiem wewnątrz rynny, ale uważaj na nadchodzący deszcz! Na motywie popularnej angielskiej rymowanki dla dzieci

4306-0.jpg

Mieszaj, łącz i twórz zabawne i śmieszne postacie. Gra rozwija wyobraźnię dzieci i gwarantuje doskonałą zabawę.

2048-6035.jpg

2048-6034.jpg

Trójkątne grube kredki.Żywe kolory pobudzają wyobraźnię dziecka i zachęcają do twórczej zabawy! Ergonomiczny kształt kredek świetnie dopasowuje się do ręki dziecka, wyrabia prawidłowy chwyt kredki

W sklepie educarium.pl - Portal edukacyjny dla nauczycieli i rodziców. - Strona startowa

reklama
Do góry