reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
My jestesmy na etapie szukania rowerka. Corcia w sklepie az sie trzesla zeby wsiasc i jedzic Ale cchemy poszukac i wybrac cos fajnego.
Sandrunia tez ostatnio pokazuje nam na katalog Argosa i mowi niunia chcialaby pati pati. Ja zdziwiona o co chodzi i pytam, a co to jest pati pati a ona mumusiu no nie wiesz nonoga (hulajnoga);-)No i tez teraz myslimy nad jakas nonoga dla malej ale taka na 3 koleczkach. Podoba mi sie tez jezdzik kladzik. No i nie wiem co wybrac. Mam jeszcze troszke czasu do zastanowienia, moze na imieninki dostanie. No chyba ze wczesniej zakupimy. Sama nie wiem. Zobaczymy.
Asiu bardzo fajne ciuszki ma Julcia :-)
Luleczko moja cora jest, zachwycona Waszym zestawem przeciwdeszczowym :-):-)
Fajne stronki z ciuszkami. Ja osoabiscie wole Nexta. Mam tez niedaleko siebie i czesto cos kupuje. Lubie tez H&M ale tutaj niestety nie ma.
Kinek fajne zabawki pokupowalas.
Super, ze Hania zadowolona.
Edytko butki sa przesliczne.
Mysle, ze nie beda male.
Sandrunia tez ostatnio pokazuje nam na katalog Argosa i mowi niunia chcialaby pati pati. Ja zdziwiona o co chodzi i pytam, a co to jest pati pati a ona mumusiu no nie wiesz nonoga (hulajnoga);-)No i tez teraz myslimy nad jakas nonoga dla malej ale taka na 3 koleczkach. Podoba mi sie tez jezdzik kladzik. No i nie wiem co wybrac. Mam jeszcze troszke czasu do zastanowienia, moze na imieninki dostanie. No chyba ze wczesniej zakupimy. Sama nie wiem. Zobaczymy.
Asiu bardzo fajne ciuszki ma Julcia :-)
Luleczko moja cora jest, zachwycona Waszym zestawem przeciwdeszczowym :-):-)
Fajne stronki z ciuszkami. Ja osoabiscie wole Nexta. Mam tez niedaleko siebie i czesto cos kupuje. Lubie tez H&M ale tutaj niestety nie ma.
Kinek fajne zabawki pokupowalas.
Super, ze Hania zadowolona.
Edytko butki sa przesliczne.
Mysle, ze nie beda male.
edyta27
O&M
Kobitki,
sądzicie że taka kiecka pasuje na chrzest?
Średni mi się widzą te typowo chrztowe a ta jest różowa i nie wiem czy ten kolor może być?
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 161KB).
Dzięki za porady dot. butów.
Też myślę, że będą ok.
sądzicie że taka kiecka pasuje na chrzest?
Średni mi się widzą te typowo chrztowe a ta jest różowa i nie wiem czy ten kolor może być?
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480, 161KB).
Dzięki za porady dot. butów.
Też myślę, że będą ok.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Edytko mnie sie bardzo podoba ta skukienusia.
Olenka bedzie wygladala jak mala ksiezniczka :-)
Moim zdaniem buciki pasuja do tej sukienusi.
Olenka bedzie wygladala jak mala ksiezniczka :-)
Moim zdaniem buciki pasuja do tej sukienusi.
reklama