reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

Aguula witaj:-)co do fotelika to nie pomoge,Nasz jest dobry i starczy nam jeszcze na dlugo,dlugo...a wiekszymi rozmiarami sie jeszcze nie interesowalam:tak:

reklama
Kinek dlaczego ja o tym nic nie wiedziałam, że masz urodzinki. Jak mnie z komputera nikt nie przegoni, to życzenia wyslę na odpowiednim wątku;-), ale już teraz zyczę Ci wszystkiego dobrego :tak::-)
Aguula ja akurat mam fotelik po Sarze i raczej nie myslę o zmianie. Juz ma z 6-7lat. następne to będzie pewnie siedzisko za jakieś 3 lata. No chyba, że Robert mi tak urośnie, że się nie zmieści w tym foteliku, a na siedzisko będzie za młody ;-). Sara do 5 lat w nim jeździła. Czas pokaże;-).
Aguula odezwij się częściej . Pozdrawiam gorąco:tak:

:-)...no u mnie wsio ok :tak:

a dzisiaj wyjątkowo, bo...mam urodziny :sorry:....ale nie pochwalę, się które :-p
A co ci się śniło ?

Kochana, no to przesylam moc buziaczkow, usciskow i zycze spelnienia wszystkiego tego o czym marzysz :tak::tak:

A snily mi sie jakies takie smutki... ale te smutki byly raczej u mnie nie u Ciebie... przyszlam sie do Ciebie wyzalic a Ty mnie przywitalas w jakies chustce na glowe ;-)Ale fajnie wygladalas :tak:

...Aguula ja akurat mam fotelik po Sarze i raczej nie myslę o zmianie. Juz ma z 6-7lat. następne to będzie pewnie siedzisko za jakieś 3 lata. No chyba, że Robert mi tak urośnie, że się nie zmieści w tym foteliku, a na siedzisko będzie za młody ;-). Sara do 5 lat w nim jeździła. Czas pokaże;-).
Aguula odezwij się częściej . Pozdrawiam gorąco:tak:

No to przynajmniej z fotelikiem masz spokoj na jakis czas. :-)

Ja juz musze kupic, bo moj klocek wazy juz prawie 20 kg, a fotelik mam do 18 kg.:szok:

Rowniez pozdrawiam :-)

aguula, naprawdę kawał chłopa z DAwidka :szok::-):tak:Pewnie już ma ponad metr, co ?
Hanka od dłuższego czasu waży 13 kg, ale chyba trochę urosła...(ubranka raczej na 98)

Dawidek duży chłopak, więc nie dziwię się, że chcesz zmienić fotelik. Robert w sumie też do tych leciutkich nie należy, bo waży już ponad 16 kg, ale myslę, że niedlugo troszkę przystopuje z tą wagą;-). Ubranka też nosi, jak Hania w większości 98. Swoją drogą, to z Hani zgrabna dziewczynka. Robertowi, jak patrzą na jego wzrost, nawet lekarze, to daja mu 3 latka, ale jak się odezwie, to wiadomo, że 3 lat nie ma:-D

:-D:-D:-D, ubawiłaś mnie Karioka ;-)
Hance też 3 latka dają...ale pewnie dlatego, że wyjątkowo rozgadana ;-)

reklama
Do góry