reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

<<< Wyprawka >>>

Kinuś fajna stronka :tak::tak: fajne ta gra do układania postaci, musze nad tym pomyśleć ;-)

Joasiu super zakupki, Jula bedzie wystrojona na wiosne :tak::tak:

Butki ekstra :tak::tak::tak::happy:

a ten komplet ze swinka pepą Jula też ma ;-) do tego kąpletu jeszcze płaszczyk i parasol;-),
chyba Wam pokazywałam, już cały komplet w użyciu i bardzo dobrze sie sprawuje :tak:

;-):tak:

reklama
Luleczko slicznie Julka wyglada w tym kompleciku...parasolka super i plaszczyk takze....Julka moze z moja Jula przybic piateczke w kaloszkach;-):-D

Asia, cudne ciuchy :tak:.. REWELACJA !!! Julka będzie wyglądała jak królewna :tak:

Lulka, piękny zestaw przeciwdeszczowy :-)...ZAzdroszczę Ci tych wszystkich fajnych sklepów :tak:. Niby i w Polsce można to wszystko kupić , ale ceny takie, że :-p

Asia, cudne ciuchy :tak:.. REWELACJA !!! Julka będzie wyglądała jak królewna :tak:

Lulka, piękny zestaw przeciwdeszczowy :-)...ZAzdroszczę Ci tych wszystkich fajnych sklepów :tak:. Niby i w Polsce można to wszystko kupić , ale ceny takie, że :-p

Kinek z cenami masz racje, jest bardzo duza różnica w Next tuaj i w Next w pl,

Dziewczynki ja byscie coś chciały z Nexta czy mothercare, to piszcie, postaram sie kupići Wam wysłąć :tak:

w sumie to mam sklep nexta nie daleko od miejsca gdzie robie zakupy, nie zawsze maja wszystkie kolekcje jak na stronie, ale jak coś upatrzycie to pojade i bede szukać :tak::tak:

Next - Childrens

Mothercare UK - maternity, nursery furniture, pushchairs, car seats, baby clothes, toys, gifts

Kinek super stronka i już ją sobie dodałam do ulubionych ;-) Ciekawe te gry.

Joasiu i Luleczko Wasze pannice ubrane w ubranka z Peppą przypadły by do gustu mojemu kawalerowi, bo on jest fanem Świnki Peppy:laugh2:. A tak w ogóle śliczne ciuszki i
Edytko buciki cudenko:tak::-)

Paczka z edukarium już przyszła . Szybko przysłali, i jeszcze gratiski włożyli : malowankę i klocki . Hanka grami zachwycona :tak:

Asiu, Luleczko, ale wystroiłyście dziewczyny:tak:. Cudnie, a kaloszki mają jednakowe:-). Peppa w natarciu - Kamula lubi tylko czołówkę ze słowami jestem świnka peppa:laugh2:

Edytko, ale śliczniusie buciki, cudo:tak:

reklama
z tymi bucikami to sie wstrzymalam bo chrzcimy dopiero 25 maja i bije sie ze malej jeszcze noga urosnie. poradzcie mi - mialaby 1 cm luzu - czy w miesiac noga moze urosnac 1 cm|?

Do góry