reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Monia fajnie, ze Ci sie podoba moj zakup :-)

A bluza wlasnie dlatego cieplutka, ze ma tego misia pod spodem :-)
I to jest ta sama co na zdjeciach z Sandrusia :-) :-)

Co do spodniczki to moj maz najchetniej chcilby, zebym ja nosila tylko dla niego hehehe
Jak to stwierdzil, nie chce zeby inni sie ogladali ;-)

Martusiu mi tez Twoj zakup wpadl w oko:-):tak:fajna i cieplutka bluzeczka a co do spodniczki to nie dziwie sie melzowi ze chce widzieci Cie w niej tylko on;-):-):-D

Kinus fajny i na pewno cieplutki kombinezon :-)na pewno kamien z serca Ci spadl jak juz wiesz ze Hania zwarta i gotowa na przyjscie zimy:tak::-)fajne buciki:-)

Martusiu dzis juz widze, fajne zakupy:-)
Kinek Maja ma takie same buciki tylko ze sniezynkami po boku:-D

A kombinezon z zeszlego roku, kurteczka jest dobra a spodenki troszke przykrotkie, ale nie bede juz nic kupowac tym roku. Oprocz tego ma plaszczyk brazowy, wiec styknie:tak:

Martusiu bluza wygląda dzięki temu futerku, na cieplutką i ja takie lubię, bo ciepłolubna jestem:tak:. Kurteczkę mi trudno ocenić, najlepiej by było na modelu. Choć ja w zimie preferuję dłuższe, bo nie lubię jak mi po plecach wieje. U Ciebie tam zresztą, to zimno nie jest, jak u nas. A spódniczka, to raczej letnia i na jakiś kurort nadmorski pierwsza klasa i pewnie wtedy niejeden wzrok męski się na właścicielce tej spódniczki zatrzyma;-).
Kinuś ładniutko icieplutko wygląda ten kombinezonik. Buciki też extra:tak:. W takim okryciu Hania będzie mogła iść śmiało na podboje śnieżne:-D. Zima jej nie zaskoczy.
Ja Sarze muszę tylko ciepłe rękawiczki kupić, bo w tamtym roku niestety zgubiła:-(

Hanelka gotowa na wielkie sniegi i mrozy:tak: Kinek, możesz spać spokojnie, dziecko nie zmarznie:tak:. Kolory takie same jak na zdjęciu:confused:

Martusiu bluza wygląda dzięki temu futerku, na cieplutką i ja takie lubię, bo ciepłolubna jestem:tak:.
Nie tylko wyglada ale jest bardzo cieplutka :-):tak:
Oooo ja tez jestem cieplolubna i to nawet bardzo :tak::tak::-)
Mnie to by chyba pasowaly tropiki przez klimat w takim to moglabym zamieszkiwac caly rok heheh :tak:;-):-)

Kurteczkę mi trudno ocenić, najlepiej by było na modelu.
Postaram sie pomodelowac ;-)\Moze uda mi sie meza na mala sesyjke namowic ;-):tak::-)

Choć ja w zimie preferuję dłuższe, bo nie lubię jak mi po plecach wieje. U Ciebie tam zresztą, to zimno nie jest, jak u nas.
A ja wlasnie chcialam krotka taka sportowa typowo do adidaskow :tak:;-)
Bo w dlugiej sportowej zle sie czuje. Jakbym taka skrepowana byla.No coz kazdy ma inny gust ;-):tak::-)
A na zime mam plaszczyk 3/4 (zakrywa pupe;-)) ale typowo do obcasikow. wWiec dlatego kurteczka miaal byc krotka. Zreszta ja chyba cale zycie mialam krotkie kurtki. Bo jak teraz tak sobie mysle to kazda sportowa byla z krotkich,a te bardziej elegantsze byly dluzsze.

A spódniczka, to raczej letnia i na jakiś kurort nadmorski pierwsza klasa
Tak tak typowo letnia :-):-)
Kupilam na zapas :-):tak::tak::-)

reklama
Hanelka gotowa na wielkie sniegi i mrozy:tak: Kinek, możesz spać spokojnie, dziecko nie zmarznie:tak:. Kolory takie same jak na zdjęciu:confused:

Mam nadzieję, że nie zmarznie :tak:

A kolory identico ....poza tym kombinezon jest bardzo leciutki, mimo, że takiego wrażenia nie sprawia...

Z tęsknotą wyczekuję śniegu :-)

Do góry