martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Fajny kombinezonik ma Haneczka :-)
Sandrusia w zeszlym roku miala podobne buciki :-) :-)
Sandrusia w zeszlym roku miala podobne buciki :-) :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monia fajnie, ze Ci sie podoba moj zakup :-)
A bluza wlasnie dlatego cieplutka, ze ma tego misia pod spodem :-)
I to jest ta sama co na zdjeciach z Sandrusia :-) :-)
Co do spodniczki to moj maz najchetniej chcilby, zebym ja nosila tylko dla niego hehehe
Jak to stwierdzil, nie chce zeby inni sie ogladali ;-)
Kinek Maja ma takie same buciki tylko ze sniezynkami po boku
A kombinezon z zeszlego roku, kurteczka jest dobra a spodenki troszke przykrotkie, ale nie bede juz nic kupowac tym roku. Oprocz tego ma plaszczyk brazowy, wiec styknie
Nie tylko wyglada ale jest bardzo cieplutka :-)Martusiu bluza wygląda dzięki temu futerku, na cieplutką i ja takie lubię, bo ciepłolubna jestem.
Postaram sie pomodelowac ;-)\Moze uda mi sie meza na mala sesyjke namowic ;-):-)Kurteczkę mi trudno ocenić, najlepiej by było na modelu.
A ja wlasnie chcialam krotka taka sportowa typowo do adidaskow ;-)Choć ja w zimie preferuję dłuższe, bo nie lubię jak mi po plecach wieje. U Ciebie tam zresztą, to zimno nie jest, jak u nas.
Tak tak typowo letnia :-):-)A spódniczka, to raczej letnia i na jakiś kurort nadmorski pierwsza klasa
Hanelka gotowa na wielkie sniegi i mrozy Kinek, możesz spać spokojnie, dziecko nie zmarznie. Kolory takie same jak na zdjęciu