reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

U Mai fascynacja lego nawet sie nie zaczela, bo matka sknera jest;-)
corcia bawi sie dalej drewnianymi klockami i juz nie pamietam kiedy dostala jakas zabawke. Aha lale na urodziny i kuchnie.
Raczej bawi sie w to co ja i mi pomaga no i oczywiscie tance, puzzle,ksiazeczki,spiewanie,plastelina,kredki...
I gromadzi coraz wiecej pluszakow, bo rozne ciocie ja obdarowuja na potege...

reklama
Robercik lubi najbardziej swoje ciufcie, auta, klocki Wadera (te duże, które ma po Sarze i chyba w moim domu długo nie wyjdą z mody), drewniane chwilowo schowałam, ale też nimi lubił się bawić, póki nie zaczął nimi rzucać i zrobiło się trochę niebezpiecznie. Lubi też książeczki oraz puzzle. Z puzzlami dopiero się oswaja. Muszę go pilnować aby ksiązki czy puzzle nie zostały zjedzone;-). Tego brania co popadnie do buzi prędko się nie oduczy:dry:.

To chwale sie moimi zakupami :-);-)

Kupilam sobie keidys taka bluze i jestem bardzo z niej zadowolona :mrgreen:
Chodzilabym, do tej pory bo nie jest mi w niej zimno, ale z dolu wiaterek mi podwiewa i potem plecki mnie bola.
dscf0757ca9.jpg

A Wczoraj maz mi kupil taka kurteczke :mrgreen: :mrgreen:
Jest krotka, ale dluzsza od tej bluzy i jest mi w niej bardzo cieplutko :mrgreen:
dscf2154dm0.jpg

A taka sobie keidys kupilam spodniczke :mrgreen: :mrgreen:
Tylko nie wiem czy gdzies w niej wyjde :razz: :wink: :mrgreen:
No wiecie czy pasuje mi w takiej krotkiej :???:
20070911134si3.jpg

Martusiu, to jest ta bluza z fotek z Sandrunią:confused:. Ten miś pod spodem pewnie sprawia, że jest ciepła:tak:. Kurteczka fajna:tak:. Tam u Was nie ma takich zim jak w PL, więc zimkę oblecisz:tak:. Spódniczka:cool2: (tu powinien być gwiżdżący emot) super:tak:. Pupę przykrywa:confused:;-) Jasne, że się w nią ubierzesz i jeszcze się nam pokażesz;-):tak:. Czekam:-)
No, a jeżeli nie zdecydujesz się jej ubrać dla nas, to ubierz dla męża i do tego sexi bielizna - będzie miał facet odlot;-):tak:

Monia fajnie, ze Ci sie podoba moj zakup :-)

A bluza wlasnie dlatego cieplutka, ze ma tego misia pod spodem :-)
I to jest ta sama co na zdjeciach z Sandrusia :-) :-)

Co do spodniczki to moj maz najchetniej chcilby, zebym ja nosila tylko dla niego hehehe
Jak to stwierdzil, nie chce zeby inni sie ogladali ;-)

A ja widzę :tak:

Kurtka fajna...Powiedziałabym, że raczej wiosenna niż zimowa, ale pewnie u Was dużo cieplejszy klimat
Spódniczka też jakoś kojarzy mi sie z latem :cool2:...i ze spacerami po nadmorskich plażach...a tam wszystko dozwolone, zwłaszcza długonogie blondynki :-);-)

Hanelka dopiero dzisiaj dostała w zimowy kombinezon i buty. Juz od dawna powtarzałam Jackowi, że trzeba coś nabyc, bo za chwilkę nie będzie w czym wybierac, ale on powtarzał, że bez przesady, że zima jeszcze się nie zaczęła. No i wczoraj dosłownie go zgwałciłam, żeby pojechać do kilku sklepów . I co ???
No i NIC nie było...gołe półki . Wyszło na moje :-p
Bogu dzięki, że dzisiaj jest w Warszawie...Wynalazłam w internecie fajny sklep z kombinezonami Reima (w stolicy), no i Jacko obkupił Hankę ...Mogę spać spokojnie :tak:

Oto zimowa kreacja Haneli :

13008r.jpg

A do tego takie butki :

276385353

reklama
Kinek tak zgadaza sie spodniczka na lato, ale to ze kupialm jesienia to nie znaczy ze bede ja teraz nosic ;-) :p :-)

A kurtka wyglada na cienka ale wcale taka nie jest ;-)
A wogole to tutaj nie ma grubych kurtek. W taka pogode jak teraz chodza z golymi nogami, a dzieci bez rajstopek pod spodniami i co niektore bez bucikow w samych skarpetkach.

Do góry