reklama
Wozio fajny, ale jak bylam u Mel to czasami korzystalam z jej Mutsy i nie jest to wymarzony pojazd dla mnie. Duzy, ciezki, trzeba sie przyzwyczaic do skretnej osi, ledwo miesci sie przy kasie albo wcale. Jak wiadomo kazdy ma inne wymagania i u Was na pewno swietnie sie sprawdzi:-)
Misiako, ja zawsze kupuje w merlinie ...to tak na wypadek, gdybyś nie znalazła w Empiku ;-)
Monia , a to specjalnie dla twojej córci...wielbicielki animalsów ;
Wydanie albumowe,piękne ilustracje na 174 stronach ...i cena do przyjęcia, bo 25zł
Monia , a to specjalnie dla twojej córci...wielbicielki animalsów ;
Wydanie albumowe,piękne ilustracje na 174 stronach ...i cena do przyjęcia, bo 25zł
Dzięki Kinia. Sama nie wiem co oprócz książeczek kupić Kamuli...Ostatnio zaczęła układać do spania swoje lale i miśki. Może jakieś łóżeczko. Myślę cały czas o lego, ale wiem, ze Kama jeszcze sama nie będzie się bawiła klockami, a chciałabym coś, czym zajmie się sama - przynajmniej na chwilę
Joanna MK
Mama wrześniowa 2005
Kinus switne ksiazeczki:-)uwielbiam kupowac Juli ksiazeczki i na pewno na cos sie skusimy i tym razem.Dzieki za podpowiedz:-):-)
Edytko bo nasze maluchy juz takie sa ze w jednej chwili sa czyms zachwycone by pozniej nawet na to nie spojrzec:-(
Edytko bo nasze maluchy juz takie sa ze w jednej chwili sa czyms zachwycone by pozniej nawet na to nie spojrzec:-(
reklama
jesli chodzi o lego to mackowi fascynacja minela, juz nawet do nich nie zaglada
Tak to z dziećmi bywa. Za jakiś czas wróci mu milość do klocków