reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
Wozio fajny, ale jak bylam u Mel to czasami korzystalam z jej Mutsy i nie jest to wymarzony pojazd dla mnie. Duzy, ciezki, trzeba sie przyzwyczaic do skretnej osi, ledwo miesci sie przy kasie albo wcale. Jak wiadomo kazdy ma inne wymagania i u Was na pewno swietnie sie sprawdzi:tak::-)

My już taki duży i ciężki mieliśmy dla Macka, więc jestem przyzwyczajona...
Mam nadzieję, że ten nie bedzie jeszcze bardziej niezgrabny.:happy:

Mikołajki tuż, tuż :tak:
Dla dzieciaczków, które lubią czytanie wklejam kilka książeczek BARDZO lubianych przez Hanelkę :-)

83-7224-864-8.jpg

83-89980-31-2.jpg

83-89980-30-4.jpg

83-237-8641-0.jpg

Misiako, ja zawsze kupuje w merlinie ...to tak na wypadek, gdybyś nie znalazła w Empiku ;-)

Monia , a to specjalnie dla twojej córci...wielbicielki animalsów ;

83-7423-243-9.jpg

Wydanie albumowe,piękne ilustracje na 174 stronach :tak:...i cena do przyjęcia, bo 25zł

Dzięki Kinia:tak:. Sama nie wiem co oprócz książeczek kupić Kamuli...Ostatnio zaczęła układać do spania swoje lale i miśki. Może jakieś łóżeczko:confused:. Myślę cały czas o lego, ale wiem, ze Kama jeszcze sama nie będzie się bawiła klockami, a chciałabym coś, czym zajmie się sama - przynajmniej na chwilę:tak:

Kinus switne ksiazeczki:-)uwielbiam kupowac Juli ksiazeczki i na pewno na cos sie skusimy i tym razem.Dzieki za podpowiedz:-):tak::-)

Edytko bo nasze maluchy juz takie sa ze w jednej chwili sa czyms zachwycone by pozniej nawet na to nie spojrzec:-(

reklama
Do góry