reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

<<< Wyprawka >>>

reklama
A ja dzis na allegro kupiłam Maćkowi Złomka bo już o nim marzył od grudnia.

No i musiałam mu kupić nową kurtkę, bo wyrósł ze starej.
W 5-10-15 była przeceniona ze 160 na 38 zł :szok::szok::szok:

Misiako laptop śliczny:tak: mam nadzieję, że Majeczce się :tak:spodoba.

Edytko Masz racje w 5 10 15 sa super przeceny...szkoda ze juz wiekszosci przebrane ale kazdy cos tu fajnego znajdzie.:tak:Jula dostala na imieniny 5 bluzeczek z dlugim rekawem na 104,spodniczke ,bluze i sweterek..i wszystko pasuje na nia i mam nadzieje ze w tym roku wtym posmiga...musze dopkupic jakies podkoszulki na lato i jakies buciki bo czekamy na kaloszki ze swinka peppa ktore moze Jula dostanie od cioci:sorry:
Jula dostala listonosza PAta ok 40cm ktory ma wielka torbe do ktorej wklada listy napisane jej raczka do nas:-Da i kupilismy jej tablice dwustronna w ikei i ukrecilam na siebie bata bo musze znia non stop malowac:tak:

Edzia, co to jest " złomek " :eek: ??? Jestem zupełnie niekumata jeśli chodzi o męskie ;-) zabawki:sorry:
Przecena rewelacyjna !!!

Edzia, co to jest " złomek " :eek: ??? Jestem zupełnie niekumata jeśli chodzi o męskie ;-) zabawki:sorry:
Przecena rewelacyjna !!!

No wiesz Kinek klasyka chłopięcego kina się kłania:-D;-)...Aut nie oglądałaś? Wstyd!

Oto Złomek:

Asia to się Jula obłowiła. A co to za dwustronna tablica?

reklama
Asia, ale Julka się obłowiła :-)
a te kaloszki to z Anglii pewnie, co :sorry:? No u nas nie ma takich fajnych rzeczy :no:

Do góry